Sivut


maanantai 13. lokakuuta 2014

Lokakuun paketti

 
 
Torstai-iltana tuli viesti, että olen saanut paketin. Mietin oikein ääneen, että  minkä ihmeen paketin, kun en minä ole mitään tilannut. Eipä tullut mieleen, että kyseessä vois olla sny:n paketti. :D


Kauppareissulla sitten hain pakettiautomaatista pakettini. Ja hetihän se piti avata. Maltoin siis odottaa vain vanhemmilleni asti, jonne olin saunaan menossa (kotona ei ole suihkut ym. käytössä rempan takia). Äitin kanssa sitten ihasteltiin pakettia.
 
 
Sain siis Teeteen salla-lankaa 4 kerää. Väri on kiva. Suunnittelin jo, että nuista voisi neuloa pojalle jotain.
Lisäksi paketista löytyi käsirasvaa (aina tarpeen!), huovutettu saippua (raaskiiko tuota edes käyttää?), ihanat sakset (alempana kuva saksista) ja kookoshiutaleita (liittyvät seuraavaan tehtävään).
 
Itse postikortissa oli ohje omenapiirakkaan kookoshiutaleilla, joka on kuulema seuraava tehtäväni.
Nyt vain mietin, että voiko ton piirakan tehä jollain muulla kuin ompulla? Mieheni on sille allerginen ja itse en tykkää omenista. Eli jos sinulla rakas SNY tai jollain muulla olis vinkata, mikä kävis ompun tilalle, niin kokeilen ehdottomasti. :) Jos ei, niin teen piirakan vaikka talkooporukalle joku viikonloppu. Meillä kun talkoillaan nyt silloin tällöin ton rempan takia. 
 



Kiitos siis jälleen rakas sny! Paketti oli ihana. Ihastuin erityisesti nuihin pikkusaksiin. Ne ovatkin nyt käsityökorissani, joka on käsityölipastoni päällä, sohvan vieressä. Aina käden ulottuvilla siis. :)

10 kommenttia:

  1. Sanoisinpa, että päärynä tai mikä vain marja sopii varmasti reseptiin. Huomaathan, että siihen voi käyttää maissijauhoja. Seuraava tehtävä voisi olla ommella pieni suojus saksille, ovat aika terävät. Etsin kaavan... Lanka on ihan omiaa sukkiin, lapasiin tai mihin vaan käyttöneuleeseen ja väri oli ihan uusi ja halusi tulla kaupasta mukaan... Voide on tarkoitettu hemmotteluun, koska marraskuussa on pakkasta, lähetin sen jo nyt, ainahan sitä tarvitaan. Näin toteaa SNY, onnellisena kun paketti on miellyttänyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä testava jollain marjalla vaikka. :) Jauhot huomasin. :)
      Ajattelinkin tehdä pojalle setin; sukat, lapaset ja hatun. Langan pitäisi hyvin riittää niihin. :)
      Ja voidetta mulla kuluu, sillä kädet kuivuu paljon näillä keleillä.

      Poista
  2. Ihanat sakset! Ja tuo saippua. mahtava sny sinulla =)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana paketti ja ihana pari sinulla. Saippua <3

    VastaaPoista
  4. Hieno paketti! Vinkiksi omenapiirakkaan (itsekin allergisena), raparperikin voisi toimia - jos saat sitä enää tässä vaiheessa syksyä käsiisi. Tai sitten ensi kesää varten muistiin. On vaan rakenteellisesti ja kanelin kaverina omenan kaltainen ehkä hiukan marjoja enemmän :) Enkä ole ikinä kokeillut, mutta mahtaisiko raparperin kirpeyskin taittua kivasti tuolla kookoksella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään tämäkin vinkki mielessä. Kiitos. :)

      Poista
  5. Uuh, mitkä sakset<3 Hieno paketti!

    VastaaPoista
  6. Ihana lanka. Miten mä en oo ikinä kuullut huovutetusta saippuasta. Ihana idea

    VastaaPoista