Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lankaostoksia ja syksyisiä tunnelmia

Kävin tänään ostamassa vähän lisää lankaa... Prismassa oli bonuskortilla langat -15%, joten kävin ostamassa 11 kerää lankaa. :D Muutama kerä tulee pariin villasukkiin (joista toiset on kaverin tilamaat) ja loput tulee seuraavaan tunikaan, jonka meinasin neuloa. Nythän ne langat kannatti käydä hakemassa, kun kerran kuitenkin olisi jossain vaiheessa pitänyt ne ostaa. Mieskin vaan nyökytteli, että osta vaan nyt, kun kerran saa halvemmalla.


Keltaisista keristä olisi siis tarkoitus tehdä se tunika. Tunikan ohje löytyy novitan uusimmasta lehdestä. Myös kyseisen lehden kannessa on se samainen tunika ja vieläpä tuosta samasta väristä ja langasta tehtynä.


Ella on tosi hyvin toipunut leikkauksesta ja on ollut todella pirteä viikonloppuna. Vähän piti jo toppuutella neitiä, että ei ihan liika riehu, jottei haava aukea. Kaulurista Ella ei tykkää ollenkaan ja on aika huvittava näky, kun kulkee sen kanssa ja törmäilee joka kohtaan. Ella onkin saanut lempinimen; Tötterö.

Viikonloppuna olimme muualla ja kotiin tullessa oli iloinen yllätys pihamaalla. Vaahtera oli vaihtanut väriä ahkerasti ja osa lehdistä oli jo maassa. Oli pakko ottaa muutama kuva. Jos aurinko olisi vielä paistanut, olisi tullut parempia kuvia, mutta kyllä tuota väriloistoa sai vangittua kameraan näinkin.


Pystykorvan piti päästä heti kellimään lehtien sekaan. Ella puolestaan tyytyi tällä kertaa makailemaan maassa, sillä tötterö on vähän tiellä. Bessi puolestaan juoksenteli sinne tänne, joten siitä oli vaikea saada kunnollista kuvaa.


Saimme muuten appiukolta moottorisahalla veistetyn metson. Metso löysi paikkansa etukuistin kaiteelta. Appiukko on kunnolla hurahtanut tuohon veistelyyn ja tekee melkein mitä vaan linnuista karhuihin ym. Pyysinkin meille seuraavaksi karhua, joka seisoisi takatassuillaan ja etutassuihin voisi ripustaa lyhdyn riippumaan.2 kommenttia:

 1. Ihana lankamäärä :).
  Onneksi on toinen lähtenyt paranemaan ja virkeen oloiselta kuulostaa.

  Ihana veistos!

  VastaaPoista
 2. Ihania lankoja!
  Olen samaa mieltä Red Dragonin kanssa, että onneksi toinen on lähtenyt paranemaan :)

  VastaaPoista