Sivut

torstai 17. marraskuuta 2011

Ihanat veltot!

Tervetuloa kaikki uudet lukijat! Teitä on nyt ihanan paljon. :)


Ihania ovat myös velttokoirat, jotka ovat herättäneet ihastusta. Laitoin nimittäin myös facebookkiin kuvan veltoista ja heti minulta tilattiin niitä kaksi kappaletta. Töissä juttelin muiden opettajien ja koulunkäyntiavustajien kanssa käsitöistä ja kerroin, että olen tehnyt velttoja ja joulupalloja. Työkaverit halusivat sitten nähdä kätteni jälkeä ja seuraavana päivänä sitten vein näytille yhden velton ja pallon. Kaikki (naiset siis, miehet eivät jostain syystä niinkään) innostuivat ja jokainen halusi velton ohjeen itselleen. Ohjehan on nimittäin niin helppo, että veltonhan voisi myös teettää oppilailla käsitöissä. Vein sitten myös ohjeen koululle.

Tein itse siis pari velttoa lisää. Aika suloisia kavereita niistä syntyikin, vaikka itse sanonkin. :)Pallojakin olen tehnyt lisää. Tässä niistä pari. Aikaisemmat pallot toimitin jo eteenpäin.Joulusukkavaihdon sukat ja joulukoristevaihdon koristeen sain jo valmiiksi ja postitin tänään eteenpäin. Niistä laitan kuvia sitten myöhemmin.

Viikonloppuna olisi vuorossa kuva kankaalle -kurssi. Yritän muistaa ottaa niitä kuvia projektin etenemisestä ja laitella sitten tänne raporttia jossain vaiheessa.

6 kommenttia:

 1. Nuo sinun veltot ovat kyllä niin syötävän söpösiä! Mahtaiskohan tuota ohjetta saada tänne sivuillesikin jos oikein kauniisti pyytää? Tuollaisilla ihanilla lötkökavereilla saisi erään päiväkotiryhmän ihan suunnattoman onnelliseksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :)

  Voinhan minä sen ohjeen jossain vaiheessa tännekin laittaa, kunhan on aikaa sen verran. Ohje löytyy myös Novitan syksyn numerosta eli jos kyseinen lehti on jossain lähettyvillä, niin kurkkaappas sinne. :)

  VastaaPoista
 3. Jopas ovat suloisia :) Ei ihme, että tilauksia satelee!

  VastaaPoista
 4. Suloisia velttoja ja suloisia on myös pallot :)

  VastaaPoista