Sivut

perjantai 1. elokuuta 2014

Puutarhan aarteitaMinulla oli ( ja on edelleen) suuret suunnitelmat puutarhan varalle. Kasvatin keväällä paljon taimiakin, jotta saan ne kesäksi ulos kasvamaan. Arvatkaa vain kuoliko ne kaikki, kun oltiin sairaalassa? Loput kuoli sairaalasta tulon jälkeen, kun en kyennyt mihinkään heti.
 
 
Jotain sain kuitenkin kasvamaan tuonne pihalle, nimittäin kukkia. Ja kaveri toi minulle amppelitomaatin, jonka satoa on nyt päästy nauttimaan. Tässä siis teille pieni kuvapläjäys puutarhani aarteista. Muuta siellä ei nyt kasvakaan (paitsi perunaa ja rikkaruohoja).
 
 
Ja niistä suunnitelmista... Tuolla ois iso kasvimaa odottamassa. Mansikkaa sinne ois ainakin tarkoitus laittaa. Kasvihuoneen haluaisin myös. Nurmikko ja kaikki pitäisi tehdä uusiksi tuolla pihalla, mutta jäänee ensi kesään pihan laitto. Ensi viikolla tulee kaivinkone mylläämään ja saadaan valokuitu meillekin. Samalla kaivetaan kodinhoitohuonetta varten pohjaa. Rempan kolmas vaihe on siis alkamassa!
 
 9 kommenttia:

 1. Mulla on ihan hirveen pitkä muisti :D Ihmettelin eka, et miks sä oot sairaalassa ollut...

  VastaaPoista
 2. Ensi kesänä sitten :).
  Mie yritän saada paprikaa kasvamaan parvekkeella. Kyllä on varsia, mutta tuskin mitään niihin tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin taimille kävi vähän huonosti: puolet kuoli ja toisen puolen sain istutettua vasta juhannuksen jälkeen. Mut katsoo mitä tulee, kun oon ehtinyt käydä palstalla neljä kertaa kesän aikana. Viimeksi käydessä siellä oli kaikkien odotuksien vastaisesti jo pieniä kurpitsoita! Parvekeen paprikantaimet lähtivät kasvamaan ennätysvauhtia ja nyt on jo nuppuja. Paprikoita on siis luvassa syys-lokakuussa viineistään! :D

   Poista
  2. Lämmintä syksyä on ainakin luvattu, joten jospa kasvaisivat. :) Ens kesänä voikin sitten touhuta enemmän tuolla pihamaalla, kun ei ole remppa häiritsemässä. Ja saa nähä miten ahkera apuri tuo pikkkumies sitten on. :)

   Poista
 3. Uusi SNY täällä kurkkii kuulumisiasi ja suunnittelee syksyn muistamisia. Mukavaa alkavaa SNY- kierrosta, varaudu seuraamaan postiasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Nyt se siis alkaa. :) Odotan mielenkiinnolla postia. :)

   Poista
 4. Jaksamista ja voimia remontin seuraavaan vaiheeseen.

  VastaaPoista
 5. Jaksamista ja voimia remontin seuraavaan vaiheeseen.

  VastaaPoista