Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

Arvontoja

Taas on arvontoja menossa. Käykääs osallistumassa. :)

Ensinnäkin Heidi arpoo omassa blogissaan revontulihuivin.Simpuran supinat -blogissa on myös arvonta. Ihania lankoja palkintoina. :)


Ja ANNA, joka voitit minun blogiarvonnassani! En ole vieläkään kuullut sinusta mitään! Laittaisitko yhteystietosi tulemaan, niin saan palkinnon postitettua. Osoite on heian84@hotmail.com.  Saat vielä viikon aikaa ilmoittautua. Sitten arvon uuden voittajan.


Pari uutta lukijaa oli ilmaantunut. :) Tervetuloa! Hienoa, että joku jaksaa seurata mun kirjoittelua ja kätteni tuotoksia. :)


Nyt en ole saanut esiteltyä mitään uusia töitä. Toisaalta mitään ei oikeastaan ole valmistunutkaan. Tai no, tein minä pari velttoa valmiiksi ja toimitin eteenpäin tilaajalle. Lisäksi virkkasin kolmanteen velttoon osat. Pitäs vain kasata se. Se menee ehkä kummilapselle synttärilahjan lisukkeeksi. Virkkasin myös yhden hatun ja aloitin toista. Ohjeen löysin Ruttunuttu -blogista. Niistä laitan kuvaa, kunhan molemmat ovat valmiita. Ne menevät myös kummilapsille synttärilahjoiksi. Koiralle aloitin myös sitä villapaitaa neulomaan, mutta nyt en ole ainakaan viikkoon sitä tehnyt.

Lankaa ostin vähäsen lisää. Leijonankeltaista rose mohairia ostin pari kerää, kun kaupassa oli lappu, että niiden valmistus loppuu ja olivat alessa. Teen eka sen tunikan ja jos lankaa jää, teen sitten ehkä pipon ja tuubikaulurin lopuista. Tuo rose on siitä hyvää lankaa, että se ei ärsytä ihoa. :)

Töissä tein uuden aluevaltauksen. Aloitin maanantaina työt luokanopettaja eräällä koululla ja työhöni kuuluu mm. teknisten töiden opetus 6h/viikko. Enhän minä niistä mitään tiedä. :D Iskän avustuksella (iskä on myös ope ja opettaa teknisiä töitä) suunniteltiin sitten oppilaille töitä ja hommattiin tarvikkeet koululle. Tän viikon tunnit sujuivat ainakin hyvin, joten eiköhän tästäkin selvitä. Pitää vain aina itse muistaa tehdä ne teetettävät työt ensin, jotta osaa neuvoa oppilaille. Ja on mulla onneksi taitavat avustajat tunneilla. Muutenkin oon tykännyt tuosta uudesta työpaikasta. Työkaverit on mukavia. Samoin oppilaat. Ja mulla on ihanan pieni luokka, vaikka iso koulu onkin. :)

3 kommenttia:

 1. Onnea uuudesta työstä. Eiköhän ne tekniset työtkin lähde sujumaan. Onhan sinulla monenmoista käsityötä ollut tuloilla.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta työpaikasta :)

  Tulihan kirje perille?

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. :)

  Kirje tuli perille ja koru oli tosi ihana. :) Kiitoksia hurjasti! Ihan oli minun värit. Korviksetkin olivat kivat. :) Heti huomenna pääsee rannekoru käyttöön. :)

  VastaaPoista