Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Toukokuun SNY -paketti

Toukokuun sny-paketti saapui perjantaina. Päivä oli kiireinen, sillä ensin töissä meni pitkään. Sitten ajelin kotia ja kiireellä piti tehdä ruokaa ja joutua viikonlopun leirille. Postin ehdin onneksi hakea ja siellä olikin iloinen yllätys.

Salainen neuleystäväni oli Huopatossunen. Hän näyttäisi olleen jonkinlainen ajatustenlukija tai jotain, sillä tämä viimeinen paketti oli taas oikein mieleinen. :)

Ehkä joku muistaa, että kirjoitin aiemmin haluavani tehdä itselleni sinisen revontulihuivin? No, huopatossunen lähetti minulle sinistä vironvillaa, jonka hän oli kuulema hankkinut minulle jo paljon aiemmin. :) Mikä sattuma.

Katsokaa tekin, miten ihanan väristä!Paketin mukana tuli myös neulojan tarvike-setti, josta löytyy silmukkamerkkejä, mittanauha, pari erilaista neulaa, sitten pari tuommoista sinistä juttua, joka näkyy kuvan alareunassa,  puikkomittari (oliko tuo oikea sana?), joka onkin tarpeeseen, kahta eri kokoa toppareita puikkojen päihin ja kierroslaskuri. Paljon kaikenlaista siis. Varmasti ovat kaikki tarpeen jossain vaiheessa.

Kiitos sinulle Huopatossunen tästä kierroksesta ja keväästä. :) Ensimmäistä kertaa olin mukana sny:ssä ja takuulla lähden jatkossa uudelleen mukaan. :)

Kaikki saadut langat ja muut ovat hyvässä tallessa. Kahden viikon päästä alkaa kesäloma ja sitten olis tarkoitus neuloa saaduista langoista kaikenlaista kivaa itselle. Toki kesälle olen jo haalinut kaikenlaista hommaa, mutta en aio neulomista unohtaa. :)

3 kommenttia:

 1. Ahaa... no nyt selvisi minullekin, kenelle Huopatossunen tuon tarvikesetin osti. :D
  Blogissani on muuten sulle haaste.

  VastaaPoista
 2. Ja kuten Drucillakin voi todistaa, lanka on ostettu maaliskuun lopulla Tallinnasta :)

  Ne siniset jutut ovat silmukanlepuuttajia eli niille voi jättää esim. olkapään silmukat odottamaan.

  VastaaPoista
 3. Todella kivan paketin olet saanut. Tuosta sinisestä vironvillasta tulee todella kaunis revontulihuivi, jos päätät sen siitä tehdä :)

  VastaaPoista