Sivut


sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kaikenlaista

Nyt onkin vierähtänyt aikaa edellisestä kunnon kirjoituksesta. Tosin en ole nyt saanut paljoa aikaiseksikaan, joten turha sitä kai on tyhjästä kirjoittaa. :P

Pari viikkoa nukuin huonosti. Syytän täysikuuta. Olen aina ollut vähän kuuhullu, mutta täällä maalla asuessa kuuhulluus on päässyt ihan uusiin mittakaavoihin. Täysikuun aikaan siis nukun huonosti. Nykyään nukun huonosti jo silloin, kun täysikuu on tulossa tai menossa ohitse. Varsinkin, jos on pilvetön taivas. En sitten nukkunut pariin viikkoon kunnolla, kun kuu kajasti ja valaisi koko tienoon. Lumi heijastaa melko hyvin kuun valoa. Vaikka kaihtimetkin olivat kiinni, valo näkyi hyvin. Lisäksi olen ollut melkein kaikki illat treeneissä ja muina iltoina zumbassa tai muuten vaan menossa. Eipä siinä sitten ole jaksanut edes neuloa mitään.

Vaan jotain sain kuitenkin aikaiseksi. Virkkasin kahdelle kummilapselle synttärilahjoiksi hatut. Ohjeen löysin Ruttunutun blogista. Lankana Novitan kelo, joka on minulle uusi tuttavuus. Kaupassa sitä olen aina hypistellyt, mutta koskaan en ole sitä aiemmin käyttänyt. Yhteen hattuun korvineen meni lankaa vajaan kerän verran.

Käytin erikokoista koukkua (4,5) kuin ohjeessa, joten muokkailin silmukkamääriä. Samalla idealla kuitenkin virkkasin hatut. Nallen naamaan käytin niitä lankoja, joita kaapista sattui löytymään. Kuonon sisään laitoin hiukan vanua, jotta kuono tulisi paremmin esille.

Tässä hatuista isompi:
 Ja tässä pienempi:
Pienemmän korvat onnistuivat mielestäni paremmin.

Langanjämistä virkkasin pannulapun, jotta eivät jäisi turhan takia kaapin perukoille pyörimään:Voitin muuten Lilan luomukset -blogin arvonnassa tässä jokin aika sitten. Palkintona oli rannekoru, jossa on silmukkamerkkejä. Mukaan Lila oli sujauttanut myös korvikset ja lisää silmukkamerkkejä, jotka voi koruun vaihtaa. :) Isot kiitokset Lilalle vielä kerran.


 Rannekoru on ollut mulla käytössä mm. töissä, joten mieleinen on koru ollut. Nuo siniset helmet ovat juuri minun väriäni. En siis käytä koruja juuri ollenkaan, mutta silloin tällöin töissä pidän rannekoruja. Kaulakoruja, kun en edes osaa juurikaan pitää.Jotkut lukijat ehkä muistavatkin järjestämäni arvonnan viime vuoden puolella. Silloin voittajaksi selvinnyt Anna ei ottanut minuun yhteyttä, vaikka huhuilin täällä useampaan kertaan. Arvoin nyt uuden voittajan, jotta saan palkinnon laitettua edes jollekulle. Tämänkertainen voittaja on Breezie. :) Häneen otinkin jo yhteyttä. Koitan laittaa palkinnon ensi viikon aikana postiin. Kuten lupasin, palkinnon mukaan tulee yllätys. Yllätys on jo puikoilla, joten kunhan se valmistuu, laitan palkinnon postiin. :)


Voi olla, että nyt kevään mittaan ei valmistu niin paljoa käsitöitä, kuin syksyllä, sillä olen niin paljon menossa. Koitan kuitenkin välillä ehtiä neulomaankin. On niin paljon kaikkea, mitä olisi tarkoitus tehdä itselle tai toisille. Osallistuin myös kevään SNY-kierrokselle. Tänään saatiin tietää parit. Seuraavaksi pitääkin miettiä, mitä laittaisi helmikuun pakettiin omalle SNY:lle. Ja pääsee jännittämään, että mitä posti tuo minulle. :)

10 kommenttia:

 1. Nämä hatut ovat kyllä todella hienoja :)

  Nyt vain miettimään, mitä kaverille lähettää ja tutustumaan omaan pariin.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :)

  Minä jo ekan kontaktin otin pariini. :) Mut ekan paketin sisällöstä ei kyllä vielä ole mitään hajua. :P

  VastaaPoista
 3. SNY ilmoittautuu. Kävin eilen illalla kurkkimassa blogiasi ja ensimmäisen paketin sisältö alkaa hahmottua.

  VastaaPoista
 4. Hauskat hatut, oikein päivänpiristäjät :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia. :) Tais kyllä aikuiset tykätä nuista enemmän, kuin lapset. :D Mutta eiköhän ne käyttöön tule.

  SNY: Odotan innolla ensimmäistä pakettia. :)

  VastaaPoista