Sivut


sunnuntai 2. marraskuuta 2014

SNY:lle terkkuja

Ajattelin, että näin tavoitan sinut.


En ole harmikseni ehtinyt toteuttamaan antamiasi tehtäviä. Enkä tiedä milloin ehdin ja jaksan. :(

Mieheni tippui torstaina katolta ja vietiin ambulanssilla sairaalaan. Häneltä murtui lanneranka. Siellä hän on vieläkin. Kotiin pääsee vasta, kun pystyy itse liikkumaan. Ja sittenkin hänen täytynee mennä aluksi vanhemmilleen, koska meillä on remppa kesken (vessa yläkerrassa eikä suihkua), joten hän ei kotona pääse mihinkään.


Tämmösiä kuulumisia tänne siis. :/ Remppa-apua onneksi saadaan. Laatoittaja pitää vielä etsiä.

Pikkumies ei onneksi ymmärrä tilannetta. On vain riemuissaan isänsä nähdessään.
Käsitöitä olen tehnyt iltaisin. Yhden jutun sain valmiiksikin, mutta voin sen paljastaa vasta jouluna. Paljon on ideoita joululahjoihin ja aion kyllä tehä niitä itse mahdollisimman paljon. Nytkin on puikoilla joululahjasukat. :)

8 kommenttia:

 1. Jaksamista sinne! Ja kurja tilanne ekstrana kun remonttin tuossa vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Ukko pääs sittenkin kotiin asti tänään. :) Saa kulkea portaissa ja pitääkin kuulemma liikkua, että ei lihakset ihan häviä. Tosin pitää varoa tosi paljon ja tukikehikon kanssa vaan liikkua.

   Poista
 2. Jaksamisia sinulle <3 ja perheellesi.

  VastaaPoista
 3. Voi hirvitys minkä teki, olen kauheen pahoillani, ku työnne on vasta alussaan.
  Lähetän voimia sinulle ja miehesi, valitettavasti elämä on joskus hirveän ankara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä tämä taas tästä. Nyt vaan on pitempi kipee sitten. Remppa-apua onneks saadaan. Isä kävi tänään laittamassa kaiteen portaisiin. Pitääkin koittaa kuvata ja laittaa tännekin.

   Poista
 4. Ei mitään kiirettä SNY-haasteilla, kyseessähän on leikki, syksyn piristeeksi. Toivotan voimia ja terveyttä koko perheelle! Kokoilen täällä pakettia, kaiken muun touhun ohessa. t. SNY

  VastaaPoista
 5. Voi kamalaa! Onneks sun mies selvisi hengissä sentään! Mutta mä uskon, että kun hän ottaa iisisti nyt jonkun aikaa, hän selviää kyllä jaloilleen.

  VastaaPoista