Sivut


tiistai 20. tammikuuta 2015

Joitain töitä viime vuodelta

Uusia töitä odotellessa taidan esitellä teille pari pienempää työtä viime vuodelta. Nämä valmistuivat marraskuun puolella muistaakseni.
 
 
Villasukat on tehty sny:n lähettämästä langasta. Tein sukat kummipojalleni synttärilahjaksi. Toki pistin pakettiin muutakin. Ei taida pikkupoika innostua pelkistä sukista. :D Lankaa jäi vielä reilusti. Pitänee tehdä omalle pojalle myös sukat.
 
 
 
 


Nämä lapaset lähti kummipojan äidille synttärilahjaksi. Lanka on 7 veljestä ja malli ihan peruslapanen peukalokiilalla. Tarkoituksella tein nuo raidat päinvastoin toiseen lapaseen. Tuli ihan hauska omasta mielestäni. :)Nyt työn alla on maatuskalapaset. Ei puuttuisi kuin puolet toisesta lapasesta enää.

2 kommenttia:

  1. Kivoja neuleita ja hauskat värit molemmissa. Oletko muuten selvitellyt postista lähettämääsi pakettia? Joululahjavaihdossa siis. Parisi ei ilmeisesti pakettiaan ole saanut, minulle ei ainakaan ole tietoa tullut. Pitäisi varmaan molemmissa päissä paketin perään kysellä, jotta jotain voisi tapahtua... Kamalan kurjaa jos peräti kaksi jää ilman pakettejaan postin takia...

    VastaaPoista