Sivut


sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pitkästä aikaa bloggailua!

Tulipas tähän bloggailuun pitkä tauko. Tarkoitus ei ollut pitää taukoa, mutta näköjään sitä tekee kaikkea muuta ja unohtaa nämä päivitykset tänne. Osittain kyllä syytän töitä ja niiden aiheuttamaan stressiä. Iltaisin mieluiten (kun poika nukkuu) olen tarttunut puikkoihin tai virkkuukoukkuun sen sijaan, että istuisin koneella. 

Käsitöitä on siis jonkin verran syntynyt tässä syksyn mittaan. Blogattavaa siis riittää useammalle kerralle (en viitsi kaikkea tähän samaan kasata). Aloitan siis näillä töillä, jotka taisivat valmistua joskus syyskuussa muistaakseni. Ensin pukinkonttiin neulotut lapaset. Lankana on 7 veljestä. Toinen väri on tumma turkoosi (petrooli?) ja toinen oli jotain raitaa tms. En enää muista nimeä. Kumpaakin kerää oli vähän jäljellä ja päätin yhdistää jämäkerät. Mielestäni tuli ihan kivat ja lahjan saajan näköiset. Jotenkin tämä yhdistelmä tuo minulle mieleen revontulet. 

Nämä villasukat ovat samaa 7 veljestä- lankaa, kuin lapasissa. Nämä ovat ihan perussukat. Joustinneuletta varressa ja perusohjeella myös kärki tehty. Sukat lähtevät hyväntekeväisyyteen. Eräs ihminen keräsi ison kasan sukkia lahjoitettavaksi vanhuksille vanhainkoteihin. Uskon, että nämä lämmittävät varpaita mukavasti, vaikka malli onkin näin yksinkertainen. :)
Nyt lupaan, että seuraavaan päivitykseen ei mene yhtä kauaa, kuin nyt meni! Olis nuita töitä aika paljon esiteltäväksi.

3 kommenttia: