Sivut


lauantai 20. elokuuta 2016

Peitto pikkuiselle

Virkkasin kesän aikana peiton tulevalle vauvalle, sillä halusin tehdä tällekin lapselle jotain omaa. Esikoiselle tein converse-tossut aikoinaan. 

Peitto on ihan perinteistä mallia eli isoäidin neliöistä kasattu peitto. Lankana on vanha tuttu 7 veljestä. Vihreä lanka on itse värjäämääni (viime kesän lupiini-värjäyksiä). Alunperinkin langan värjättyäni oli aikomuksena tehdä tällainen peitto. Silloin vain en tiennyt, että saan tehdä sen peiton omalle murulle. <3

Vaikka peitto ei ole malliltaan mitenkään erikoinen, niin tykkään tästä. Olen tainnut tykästyä nyt vihreään, sillä tulin ostaneeksi pari bodyakin vihreänä ja anopilta toivoin vihreää villapukua vauvalle, kun hän kyseli väritoiveita.


PS: Kesäisistä kuvista huolimatta joulu alkaa hiipiä mieleen. Oon yrittänyt nyt tehdä täytettä pukinkonttiin, sillä loppuvuosi menee varmasti vähän toisenlaisissa hommissa. :) Onhan meillä ensi jouluna uusi pikkutonttu.

4 kommenttia:

  1. Ihana peitto ja vielä ihanampi tonttu tuloillaan

    VastaaPoista
  2. Söötin peiton teit uudelle tulokkaalle.Vihreä on aika veikeä väri,ostin mallelankaa kirjavaa,aattelin väkertää isot villasukat.Pojanpoikani on intissä Niinisalossa,jospa hänelle tekisin sukat jouluksi;)

    VastaaPoista
  3. Kiitti. :) Sukat onkin aina tarpeen. Minullakin on nyt työn alla sukat.

    VastaaPoista