Sivut


keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Huhtikuun sny-paketti ja vähän muutakin

Tänään oli postipäivä. :) Hain kerralla kolme pakettia. Meidän paketit menevät nimittäin naapurikunnan postiin, jonne ei tietysti ole mitään käyntiä (paitsi tosi harvoin), joten odottelin, että useampi paketti olisi postissa, jotta ei tarvitsisi edestakaisin ajella koko ajan.

Ensin sny-paketti, joka oli tällä kertaa aivan loistava!

Ensinnäkin langat. Ihanan värisiä. :) Sinisistä langoista teen kyllä jotain itselleni. Ja varmasti nuo toisetkin langat tulee käytettyä. Mahdollisesti teen niistä jotain jollekin kummilapsista (joita löytyy muuten 4 kappaletta). Kaikki langat ovat minulle uusia tuttavuuksia.Sain myös uusia puikkoja. :) 3mm bambu-puikot sekä 4mm ruusupuiset puikot. :) Pääsen vihdoinkin kokeilemaan millaista niillä on neuloa.


Lisäksi paketissa oli ihana sukkakirja. :) Kirjan selasin nopeesti läpi ja siitä löytyikin useampi sukkamalli, joita ois kiva kokeilla. Oikein mieleinen kirja siis.
Kiitos sinulle SNY! Paketti oli oikeasti aivan ihana. :) Ja kiitos myös pääsiäiskortista. Kortti on tuossa keittiön ikkunalla, mutta olen aivan unohtanut laittaa siitä tänne mitään mainintaa.
Toisessa postista hakemassani paketissa oli kaksi kirjaa. Serla-vessapaperipakkauksista kerätyillä orava-merkeillä saa ilmaiseksi kirjoja ja kaksi niistä tuli tänään. Merkkejä on jo seuraaviinkin kirjoihin. Pitäisi vain jaksaa laittaa ne postiin. Osallistun siis paljon tämmöisiin keräilyjuttuihin ja saankin usein vaikka mitä.

Kolmannessa paketissa oli tilaamani epilaattori (28e (sis.postikulut) eli halpa oli. :) Eka kerran kokeilin ja olen ihan tyytyväinen laitteeseen.


Tällä viikolla tuli kotiin asti myös yksi paketti. Nimittäin tilaamani vironvilla saapui jo nyt. Tilasin sen viikonloppuna, maksoin maanantaina ja lanka oli postilaatikossa jo tiistaina. Ja vielä kakkosluokassa lähetetty paketti. Ihanan väristä villaa. Siitä tuleekin sitten äitienpäivälahja. :)
Lopuksi vielä kuva puikoilla olevasta huivista. Viimeisessä kaaviossa olen jo menossa. Neulominen tosiaan hidastuu loppua kohti, mutta hyvin tuo silti on edistynyt. :) Ja värikkään langan ansiosta neulominen on varsinaista väriterapiaa.

Kuvassahan huivi ei näytä vielä yhtään miltään. Odotan mielenkiinnolla lopputulosta, kunhan saan sen valmiiksi ja pingotettua.

Ihan lopuksi vielä jokunen kuva koiruuksista. :) Koirien hampaanhoitokuukausi tuntuu olevan nytten, joten meidänkin koirat saivat hammasherkut.

Ensin Ella:
Sitten Bessi:
Viikonloppuna meillä kävi vieraita. Nimittäin Ellan ekasta pentueesta Piki-poika tuli kylään. Piki lähti hyvään kotiin aikoinaan meiltä ja nyt he halusivat käydä katsomassa Ellaa. Ja minustakin oli tosi kiva nähdä Pikiä. :) Pikistä olikin kasvanut oikein komea poika.  Vähän Bessi ja Ella suhtautuivat ensin epäluuloisesti, mutta antoivat sitten Pikin olla rauhassa ja kävivät aina välillä haistelemassa.Tämmöistä tällä kertaa siis.

3 kommenttia:

 1. Kivan paketin olet saanut snyltäsi :)
  Kivän näköinen huivin alku! Tuo punainen vironvilla on tosi kauniin värinen, ihan yksi mun lemppareistani :)
  Mukavaa loppu viikkoa ja viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä kuvia koiristasi. Ovat tosi söpöjä, kuten myös tuo vierailija.

  Hyvä jos sukkalangat tulevat käyttöön, vähän mietin tuon vaaleamman kohdalla, mutta pistin kuitenkin pakettiin.

  Terveisin SNY

  VastaaPoista
 3. Lila: Kiitoksia. :) Jospa huivi olisi kivan näköinen myös valmiina. :D Ja minäkin tykkään kovasti tuosta punaisesta vironvillasta. Toivottavasti äitikin tykkää. :)
  Ja hyvää viikonloppua myös sinulle. :)

  SNY: Kyllä langat tulee käytettyä, ennemmin tai myöhemmin. :) Olen hidas neuloja (kun on niin paljon kaikkea tekemistä), mutta kyllä nuo tule ihan varmasti käytettyä. :) Kiitoksia paljon. :)

  VastaaPoista