Sivut


perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tunnustuksia

Sain jokin aika sitten useamman tunnustuksen. :) En heti ehtinyt laittaa niitä eteenpäin, mutta nyt pääsiäislomalla on onneksi aikaa. :)

Heidiltä ja Kvaakkulilta sain saman tunnustuksen. Kiitoksia heille.


Tämän tunnustuksen ideana on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Ja sitten sääntöihin:1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa)ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!

Minä annan kyseisen tunnustuksen seuraaville blogeille:

1. Neula ja vasara
2. Iltakutoja Breezie
3. Lankoja ja puikkoja
4. Omaa aikaa
5. Villasukkia ja muuta näperrystäSain tunnustuksen myös Violettia ja villalankaa -blogista. Kiitoksia myös sinne. :)Tunnustukseen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle
Tässä siis 7 faktaa itsestäni (en kyllä ole varma, olenko kertonut näitä jo aiemmin):

1. Töissä on välillä melko rauhatonta ja meluisaa. Siksipä kotona nautin hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta. Telkkarikaan ei saa olla kovalla.
2. Saatan jättää vastaamatta puheluihin, jos minua ei huvita sillä hetkellä puhua kenenkään kanssa.
3. En ole kummoinen leipuri. Ruuanlaitto onnistuu paremmin.
4. Nykyisen työpaikan ansiosta olen kiinnostunut teknisistä käsitöistä. Voisin jossain vaiheessa lukea kyseisen sivuaineen. Ehkä se auttaisi saamaan vakiviran?
5. Olen sitä mieltä, että vain ihminen itse (tietyissä rajoissa, terveyteen ei voi vaikuttaa aina) voi vaikuttaa omaan kohtaloonsa. En usko, että meille on ennalta määrätty jokin tietty kohtalo. Mitä järkeä elämässä muuten olisi?
6. Minua vaivaa (taas) kauhea matkakuume. Kesällä on pakko mennä jonnekkin! Lentolippurahat laitoin jo sivuun sitä varten. :)
7. Stressaan aivan liikaa ja ihan kaikesta. Välillä osaan ottaa rennommin ja sitten taas kohta huomaan olevani aivan jännittynyt.


Tämän tunnustuksen annan eteenpäin kaikille lukijoilleni. :) Eli jos mielesi tekee, kopioi vain tämä itsellesi. :)Koitan piakkoin kirjoittaa tänne jotain käsitöistäkin. Tunikan kaulus on viimeisessä vaiheessa menossa. Sen teko on vain niiiiiin hidasta ja tylsää, että se ei oikein etene. :D Mutta kyllä minä sen valmiiksi teen. Ois kiva pitää sitä ennen kesän helteitä. :D

4 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos tunnustuksestasi Laura! Näin pääsiäispyhinä vannon ottavani aikaa taas blogille, joten otan tämänkin tunnustuksen käsittelyyn :) Täytyy myös tulla kurkistelemaan sinunkin blogiisi taas paremmin, sillä tämä on kanssa yksi niistä blogeista, jotka eivät jostain kumman syystä näy syötteissäni vaikka olen lukija. Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta! =) Toivottavasti sulla oli mukava pääsiäinen! =)

    VastaaPoista