Sivut


torstai 22. maaliskuuta 2012

Maaliskuun sny-paketti

Vihdoinkin ehdin/jaksoin raportoida tänne maaliskuun sny-paketista. Paketti siis saapui jo viime viikolla, mutta minulla on ollut niin paljon tekemistä, etten aiemmin ehtinyt kirjoitella tänne. Tai no, parina iltana olisi ollut varmasti aikaa, mutta väsytti niin älyttömästi, etten tehnyt mitään.

Mutta asiaan:

En edes muistanut odotella pakettia. Sairastellessa paketti ei ollut päällimmäisenä mielessä ja hiihtoloman jälkeen oli paljon tekemistä. Paketti oli siis iloinen yllätys, kun pitkän päivän päätteeksi mies haki postin ja toi paketin.

Paketista löytyi pehmeää alpakka-lankaa. Minulle täysin uusi tuttavuus. Niistä täytyy tehdä ehdottomasti itselle jotakin. Ehkäpä hansikkaat? Pitää vähän katsella sillä silmällä ohjeita, josko löytyisi jokin kiva malli.


Paketista löytyi myös käsirasvaa, joka tuli todella tarpeeseen. Edellinen käsirasva olikin jo lopussa. Minunkin kädet kuivuvat talvisin ja erityisesti näin lopputalvesta. Kädet on kuin korput, kuivat ja halkeilevat. Taitaa käsirasva loppua kohta taas, kun olen sitä ahkerasti käyttänyt. :D

Paketista löytyi myös hopeanvärisiä tuikkuja sekä värinokkosen siemeniä pussi. Pitääkin laittaa siemenet itämään jossain vaiheessa. Josko saisin niistä jotakin kasvamaan? Yleensä joka kevät kasvatan jotakin ja yleensä noin puolet kasveista kuolee ja osa kituuttaa kasvaa. Pieni osa selviää hengissä ja menestyy hyvin. En siis ole kovin kummoinen viherpeukalo, mutta tykkään kasvattaa kukkia ym. :DYhteiskuvasta jäi puuttumaan se käsirasva, mutta siitä olikin onneksi tuo yksittäinen kuva.

Kiitoksia SNY! Paketti oli taas mieluinen. :)


Omat käsityöt etenee hitaaaasti... Pikkuisen iltaisin olen tunikaa tehnyt eteenpäin ja etukappalekin on jo hiha-aukoissa asti. Kyllä se joskus valmistuu. Enää loppupätkä ja se korkea kaulus neulottavana. Tunikaan tulee siis lyhyet hihat. Käytännössä siis vain muutama kierros aina oikeaa hihansuihin. Kunhan tunika on valmis, aloitan sen revontulihuivin. Tavoitteena olisi saada se äitienpäiväksi valmiiksi.

Suunnittelin jo kesäksi itselleni tekemistä. Olen taas kesän vapaalla (=työttömänä, opettajilla harvoin on kesäisin töitä...), joten aika voi jossain vaiheessa käydä pitkäksi. Tarkoitus olisi hioa ja maalata puisia pinnatuoleja. Tuoleja on 3-4 kpl (en nyt tarkalleen muista, montako tuolia vanhempien varastossa on) ja aion maalata jokaisen eri värillä. Yhden turkoosiksi, yhden pinkiksi jne. Tuolit tulevat ulkosaunalle pukuhuoneeseen, joten uskaltaa enemmän leikitellä väreillä. :) Samalla lailla ajattelin tuunata myös meidän yöpöydät ja saunalla olevan lipaston. Lisäksi, jos nykyinen vuokranantaja suostuu myymään meille yhden keinutuolin, maalaan myös yhden sellaisen. Keinutuolin väriksi suunnittelin tummaa turkoosia. Yöpöytien ja lipaston väreistä en vielä tiedä.

Tuleva kesä on jo siis mielessä. :) Kesä lähestyykin nopeasti, sillä lumet ovat alkaneet sulamaan. Koulussa tehdään jo kirjatilauksia ensi vuotta varten sekä järjestellään luokkaretkeä. Eihän tässä ole enää, kuin kymmenisen viikkoa kesälomaan.

5 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköistä lankaa ja muutoinkin kiva paketti

  VastaaPoista
 2. Jokos ne koulut päättyvät niin pian. :0

  Kiva että tykkäsit paketista. En löytänyt tuolle Maya-langalle mitään mielestäni mukavaa ohjetta. Jonkinlaisen huivinkin siitä voisi tehdä, vaikka tuubikaulurin. Tulisi ainakin lämmin

  Terveisin SNY

  VastaaPoista
 3. Kesähän ei voi olla koskaan liian aikaisin mielessä:) Ihan erilailla huomaa sen tulemisen koulumaailmassa.
  Käy kurkkaamassa tuolta itsellesi jotain :)
  http://kvaakkulineuloo.blogspot.com/2012/0/eka-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Kivan näköistä lankaa. Alpakka on tällä hetkellä yksi minun suosikeistani =) Blogissani on sinulle tunnustus.
  http://violettiajavillalankaa.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

  VastaaPoista
 5. Kuvittelin jo vastanneeni tänne, mutta liekkö minun kommentti joutunut jonnekin bittiavaruuteen. :O

  Tuubikauluri voisi myös olla kiva. Hauduttelen ideaa. :)
  Ja kouluja ei tosiaan ole enää paljoa jäljellä. Vajaa 2 kuukautta. Kesäloma kolkuttelee siis jo oven takana melkein. :)

  VastaaPoista