Sivut


lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ostoksilla ja konsertissa

Tämä bloggaus käsittelee nyt enemmän tekemääni löytöä kirjakaupasta, kuin tekemiäni käsitöitä... En nimittäin ole saanut mitään valmiiksi. Ja viikkoon en ole neulonutkaan mitään. Viime viikonloppuna läksin talvileirille Tampereelle. Meillä on siis perinteisesti talvileiri, jonne tulee vetäjä Belgiasta ja treenaajia ympäri Suomea. Ja tällä kertaa treenaajia oli myös mm. Virosta ja Espanjasta. Olin valmiiksi flunssainen, mutta kuumetta ei ollut, joten osallistuin treeneihin. Olihan luvassa huipputreenit. Perjantain ja lauantain jaksoin treenata. Sitten oli pakko luovuttaa. La-iltana rupes kauheesti paleltamaan ja olo oli kauhee. Yön aikana kuume nous 39 asteeseen...

Tiedetään, tiedetään. Kipeänä ei saa treenata. Hinku treeneihin vain oli niin kova, koska talvileiri ja kesäleiri ovat vuoden kohokohtia.

Kävin sunnuntaina lääkärissä, joka määräsi suoraan viikon sairasloman, lääkkeet ja puhekiellon. Äänihän minulta lähti jo edellisenä tiistaina. Ja koska tarvitsen ääntä työssäni, lääkäri kielsi työt kokonaan, jotta ääni saa parantua. Alkuviikon sitten makasin sohvan pohjalla, kun en jaksanut pystyssä olla. Pikkuhiljaa olen toipunut. Onneksi. Eilen oli Joensuussa Nightwishin konsertti, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Jaksoin hyvin konsertin ajan ja oli kyllä ihan mahtava konsertti!
Tänään sitten aamiaisen jälkeen (oltiin hotellissa yötä, aika luksusta!) käytiin vähän kauppoja kiertelemässä ennen kotiin lähtöä. Väsytti vaan ihan sikana! Selvästi ei ole vielä täysin parantunut, kun oli niin väsynyt. Mentiin kuitenkin ihan kohtuu ajoissa nukkumaan.

Kirjatorilta löysin ihanan kirjan ja vain 11.90e. Pakkohan se oli ostaa. Vastaavaa kirjaa olen nimittäin kaipaillut.
Kirjassa oli paljon kivoja malleja. Parhaimpia ehkä leijona ja yksisarvinen. Niitä on kyllä pakko kokeilla.

Tampereella ollessa ostin muuten kangasta tunikaan ja pariin urheilutoppiin. Ensi viikolla siis luvassa ompelua. Kävin myös Lanka-aitassa ja Lankamaailmassa katselemassa ja ostamassa lankoja. En kauheasti ostanut, mutta jotain kuitenkin. Niistä unohdin tosin ottaa kuvat. :P SNY:lle löysin myös pariin pakettiin kivoja juttuja, mutta ei niistä nyt enempää, ettei salaisuus paljastu. :)

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista toivottaa SNY

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Kyllä tässä ollaan jo paljon paremmassa kunnossa kuin viime viikolla. :) Edelleen nuhainen ja ääni vähän paineessa, mutta jospa se siitä. Ensi viikolla pitäisi olla työkunnossa, kun koulut jatkuu taas.

    VastaaPoista