Sivut


maanantai 20. toukokuuta 2013

Viimein sny-paketti

Tänään hain postista toukokuun eli viimeisen sny-paketin. Ilmoitus paketista tuli jo aiemmin, mutta käyn kaupungissa vain silloin, kun on enemmän asioita hoidettavana, joten paketin haku venyi hiukan. Asutaan kuitenkin sen verran korvessa, että kaupunkiin tulee matkaa enemmänkin.

Vaan pitemmittä puheitta, kuvat kertokoot enemmän.

Paketista löytyi siis lankaa, suklaata, huivi sekä neuleohjeita. Langat olivat alpakkaa sekä Novitan wool-lankaa. Ja elä huoli rakas sny. Tuo violetin sävy on ihan ok. :) Ja lähipiiriin on tulossa parikin vauvaa, joten enköhän minä tuosta langasta jotain keksi. :) Samoin nuista toisista. Ja yleensä neulonkin enemmän muille kuin itselle. Langat ovat eräänlaista väriterapiaa. Nautin niistä neulonnan ajan ja sitten annan tuotteen eteenpäin. Jos neuloisin vain itselleni, olisi lankani aika sinivoittoisia. :D

Tuo ohjekirja oli samantyylinen kuin aikaisemmin saamani kirja. :) Eli vanhoja neulemalleja ja ne sivut on sellaisia avattavia/taitettavia. Lisäksi mukana oli muutama irto-ohjekin. Suklaat hävisi jo parempiin suihin. :PVielä kuva erikseen huivista keinutuolin päällä. Huivissa on kauniit värit. Ja tuo neulemallikin on todella kiva. Eiköhän tällekin käyttöä löydy. :)

ISO KIITOS sinulle SNY. Lähettämäsi paketit ovat olleet todella kivoja. Olen iloinen, että olet jaksanut ajatella minua ja huolehtinut siitä, että pidän paketeista. Minulla oli kiva kevät. :)

Parikseni paljastui siis Mysterytknitter. Olenkin tainnut blogiasi käydä joskus kurkkimassa. :) Pitääpä kohta käydä kurkkimassa uudelleen. :)


Lopuksi kuva tuttavan mökiltä. Siellä kasvoi ihania kukkasia. Pakkohan ne oli kuvata. Täällä on kesä vihdoinkin koittanut. Ekat auringonpolttamat on hankittu. Ja aurinkoihottumankin onnistuin saamaan. Vaan kesä on parasta aikaa ja nautin auringosta täysin siemauksin. Kohtahan tuo alkaa kesälomakin. :)

Aurinkoista toukokuuta kaikille!

3 kommenttia:

  1. No nyt! Nyt mä voin vihdoinkin kirjoittaa omana itsenäni! Mä nimittäin ajattelin kans, että jos sun lähipiiriin tulee babyja, niin tosta violetista sä saat varmasti niille jotain tehtyä. Mä olen nyt suorastaan helpottunut! Kiva oli olla SNYsi. Kiitos, kun jaksoit kanssani.

    VastaaPoista