Sivut


maanantai 5. elokuuta 2013

Haaveiden toteutusta

Toteutin viime viikolla jälleen yhden haaveeni. Minulla on siis monenlaisia haaveita. Osa on sellaisia, jotka on mahdollista toteuttaa jossain vaiheessa. Ja sitten on pari suurempaa haavetta, joiden toteutumisesta ei ole mitään varmuutta.

Toteutin viime viikolla yhden näistä haaveista, jotka voi saavuttaa kovalla työllä.

En tiedä, kuinka moni teistä tuntee kamppailulajeja tai karaten maailmaa, mutta suoritin viime perjantaina 2.danin vyöarvon karatessa. :)

Vyö olikin työn takana. Menin eka kerran koevyökokeeseen vuosi sitten ja reputin sen. Tosin jälkeenpäin ajatellen en ollut valmis ollenkaan, joten oli ihan oikein, että reputin. Meidän pitää siis ensin läpäistä koevyökoe, jotta nähdään, ollaanko valmiita varsinaiseen kokeeseen.

Tänä keväänä tein sitten uudestaan koevyökokeen, joka meni huomattavasti paremmin ja sain hyvää palautetta. Ja perjantaina meni sitten varsinainen vyökoeläpi.

Sen verran pitää kehua, että meidän tyylisuunnassa Suomessa on tällä hetkellä vain kolme naista (minä siis mukaan lukien), joilla on näin korkea vyöarvo. :)Nyt voin suunnata uusia haaveita ja tavoitteita kohti. Ja treeniä jatketaan tottakai.

4 kommenttia: