Sivut


perjantai 2. toukokuuta 2014

Hyvää mieltä facebookissa

Osallistuin facebookissa haasteeseen, jossa piti lisätä teksti seinälleen. Viidelle ensimmäiselle kommentoijalle piti sitten lähettää tämän vuoden aikana jotain itsetehtyä; oli se sitten kortti tai jotain ihan muuta. Minä tietysti tein käsitöitä.
 
 
Kommentteja tuli vain neljä. Yllättävää, että ihmisille ei kelpaa pienet lahjukset. :O Harmittelin myös sitä, että kaikki ilmoittautuneet eivät jatkaneet haastetta.

Itse osallistuin pariin vastaavaan kommentoimalla. Katsotaan, muistavatko/jaksavatko tehdä niitä itsetehtyjä juttuja.
Viimeisin kommentoija (miehen kaveri ja lapsen tuleva kummi) toivoi piparia. Lupasin leipoa jouluksi piparit. :D
 
 
 
Mutta asiaan. Neuloin kolmelle kommentoijalle pannulaput. Neljäs kuvan pannulapuista jäi minulle itselleni. Sain samalla kulutettua turhia lankoja pois. Nämä kaikki langat olivat semmoisia, että en niistä kauheasti välittänyt. Näin langat saivat ainakin käyttötarkoituksen, eivätkä jääneet pyörimään lipaston perukoille.
 
Pannulapun malli on se perinteinen. Sileää neulosta ja taitetaan kaksinkerroin. Reunat ommellaan yhteen ja tehdään ripustuslenkki. Helppo ja nopea tehdä. :)
 Virkkasin vielä jokaisen pannulapun mukaan kukkasen, jonka taakse ompelin hakaneulan. Näin kukkanen muuttuu vaikkapa rintaneulaksi.


Nyt vain odotellaan, että saanko minäkin jotain. :)PS: Remontti etenee. Jospa pian pääsisi sisustamaan lastenhuonetta. Viikkoja on kasassa jo 34+2, joten alkaa kohta olla hoppu. Laitan kuvia teille, kunhan huone on lopullisesti valmis. Ainakin lattia näyttää ihan sikahyvältä!

6 kommenttia:

 1. Hei, kävin täällä hieman vakoilemassa ;) Suunnitelmat tulevasta ovatkin jo melkolailla selvillä!
  terkuin Kesäkassi -vaihdon parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Nyt vasta huomasin kommenttisi. :) Olin tuolloin jo sairaalassa tositoimissa, niin on jäänyt tämä blogin päivitys ja seurailu vähemmälle. Odotankin innolla kesäkassi-postia. :)

   Poista
 2. Ai hurja! Nyt on jännät paikat! Meinaan sulla sen babyn kaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri päivitin uutiset. :)
   Ihania kommentteja sinulta, luin kaikki äsken. :) Kiitoksia!

   Poista
  2. Nauti kommenteista. Nyt pitää jatkaa lukemista, kun jäi viimeksi niin jännään kohtaan.

   Poista
  3. Nauti kommenteista. Nyt pitää jatkaa lukemista, kun jäi viimeksi niin jännään kohtaan.

   Poista