Sivut


tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesäkassi 2014

Osallistuin tänä kesänä kesäkassivaihtoon. Kerran aiemminkin olen osallistunut, jolloin sain kivan kassin ja samoin sain tänä vuonna. :) 
 
 
Ensiksi kuva kassista, jonka minä ompelin. Kassi on vuorellinen ja siinä on läppä. Sisäpuolella on kaksi taskua. Jälkeenpäin tuli mieleen, että taskuthan ois voinut ommella vähän erilailla, samoin läpän, jolloin ompeleet olisivat tulleet siistimmin. Kassin saaja tuntui kuitenkin olleen tyytyväinen, joten sitten olen minäkin. :)
 
 


Minä puolestani sain tämmöisen kassin Helunalta. Kiitoksia kovasti! Ja anteeksi, että kassin bloggaus kesti näin pitkään. Aina en muistanut koko blogia, sitten kun muistin, en päässyt koneelle tai sitten kun pääsin ja muistin, ei netti suostunut toimimaan...


Kassi on kyllä tosi kiva. :) Se on minun värinen, siinä on vetoketju ja sisällä tasku. Hihna on juuri sen mittainen, että saan sen hyvin olan yli roikkumaan. Kokoakin on sen verran, että saan sinne mahtumaan tarvittaessa uuden kameranikin lompakon ja muitten lisäksi. :) Kätevä kassi siis silloin, kun ei halua roikottaa montaa kassia mukana. Varsinkin, kun nyt on lisäksi lapsen hoitolaukkukin kannettavana. Ja tarvittaessahan tonne saa niitä lapsen kamojakin mukaan.

Kannatti siis osallistua tälläkin kertaa. :)

4 kommenttia:

  1. Hei, hienoa että kassi on mieleen :) Ja kivan näköisen kassin olet itsekin lähettänyt!

    VastaaPoista
  2. Nyt on lisätty. Ei ollut tarkoitus olla lisäämättä. Koneelle olin tallentanut ja rastin laittanut, että lisännyt blogiinkin.. Mutta nyt on virhe korjattu.

    Aivan upeita kasseja!

    VastaaPoista