Sivut


sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Raakasuklaata

Sain joululahjavaihdosta raakasuklaan tekopaketin. Tällä viikolla sain sitten inspiraation kokeilla suklaantekoa.
 
 
Ainakin ohje ja tarvikkeet näytti yksinkertaisilta. Vähän mietitytti, että mitähän tästä tulee, sillä en ole koskaan aiemmin edes maistanut raakasuklaata.
 
 

Kuvalliset ohjeet oli ainakin selkeät. Tosin kaksi viimeistä kuvaa oli ilmeisesti vaihtaneet paikkaa.


Aluksi seoksesta tuli aika paksua puuroa. Kerkesin jo miettiä, että pilasinko tämänkin. Vaan siitähän se notkistui, kun tarpeeksi sekoitteli lämpimässä.Suklaat muoteissaan ennen jääkaappiin menoa.


Ja suklaat valmiina. Aluksi maistuivat hassuilta. Syön yleensä nimittäin vain maitosuklaata. Nyt muutaman päivän maisteltuani nämä on oikeastaan ihan syötäviä. Ei näitä kyllä montaa syö kerralla. Pari korkeintaan.

 
En muuten muista, että mainitsinko täällä uudenvuodenlupauksestani. Lupasin nimittäin kokeilla joka viikko jotain uutta reseptiä. Ja tähän asti lupaus on pitänyt aika hyvin. :) Parina viikkona on jäänyt kokeilut väliin, mutta joinain viikkoina taas olen kokeillut useampaa reseptiä eli keskimäärin resepti/viikko on pitänyt. :) Ja aion kokeilla kaikenlaisia reseptejä ruuista leivonnaisiin. Pitänee tännekin jakaa sitten, jos sattuu löytymään joku hyvä resepti. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti