Sivut


keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pannulappuvillitys


Aina silloin tällöin minut valtaa pannulappuvillitys. Yleensä silloin, kun omat pannulaput alkaa olla elämää nähneitä ja melko kuluneita. Rupean neulomaan itselleni uusia ja samalla homma lähtee käsistä. En osaa lopettaa kahteen kappaleeseen, vaan neulon lisää ja lisää.... 


Tällä kertaa olin fiksumpi ja kyselin etukäteen, että kuka kaipaisi pannulappuja. Tarvitsijoita olikin useampi. Neulomaan siis!


 Mallihan näissä on hyvin yksinkertainen. Mikäs sen mukavampaa, kun antaa käsien neuloa ja samalla voi vaikka katsella telkkaria. Ei tarvitse sen kummemmin kiinnittää huomiota ohjeisiin tai vaikeisiin neulekuvioihin.

Aluksi käytin langanjämiä. Nuo kolme punaista (yksi pinkki, yksi tummempi ja yksi niiden sekoitus) olivat kerän jämiä. Sinistä kerää koitin myös kuluttaa, mutta sitä jäi silti vielä reilusti jäljelle (ja taitaapa sitä olla vielä pari kerää jemmassa...).


Raidallisiin korkkasin ihan koskemattoman kerän. Ja sainkin koko kerän käytettyä. Lanka oli niin ihanaa, että jatkoin vain neulomista kyseisestä langasta, kunnes kyllästyin.


Pannulaput löysivät uusille omistajilleen. Ainakin melkein kaikki. Kaksi on vielä jäljellä, mutta taidan tietää uuden kodin niillekin. :)


4 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle haaste. Mikäli et halua ottaa sitä vastaan, ei haittaa. Halusin vain kertoa sillä, että pidän blogistasi :)

    VastaaPoista
  2. Pannulappuja on mukava välillä tehdä ja mikä parasta aina niille käyttäjä löytyy, jos ei heti niin tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista