Sivut


sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Neulotut sydämmet


Innostuin neulomaan sydämmiä. Löysin kirjastosta kirjan Sydämellisiä lahjoja neuloen. Kirjassa oli erilaisia ohjeita neulotuille sydämmille. Perusohje niissä kaikissa oli kuitenkin sama. Päätin sitten kokeilla, että miten ne onnistuu. Ja onnistuihan ne. Ainakin omasta mielestäni. Itseasiassa ihastuin tähän malliin ja neuloin sitten useamman kappaleen. Ensin tein näitä isompiä sydämmiä ohjeen mukaisilla silmukkamäärillä. Lankana vanha tuttu ja turvallinen 7 veljestä. Käytin langanloput näihin. Ohje on tosi simppeli. Jos osaat lisätä silmukoita ja kaventaa, osaat tehdä sydämmiä.


Lanka kävi uhkaavasti vähiin, joten tein pienempiä sydämmiä. Sama ohje, mutta lopetin lisäykset aiemmin. Pienistä tuli oikeastaan vielä söpömpiä. Kokoero ei vain oikein kuvissa näy.


Tässä isot ja pienet rinnakkain. Pienet on semmoisia kämmeneen mahtuvia ja isommat sitten vähän reilumpia kuin kämmen.


Lisäsin sydämmiin kullanväriset nauhat, jotta ne voi ripustaa johonkin roikkumaan.


Viimeisestä lankanöttösestä neuloin vielä pienemmän sydämmen. Tämä sydän jää minulle itselleni. Osa sydämmistä meni myyntiin ja loput laitan pukinkonttiin.Taidanpa seuraavaksi kaivella lisää lankavarastoja. Voisin tehdä vaikka valkeita sydämmiä seuraavaksi... <3

3 kommenttia: