Sivut


maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tämän hetken kuulumisia


Viimeksi lupasin aktivoitua blogin päivityksen suhteen ja kuinkas kävikään... Mitään ei valmistunut, kun ei vaan ole huvittanut tehdä käsitöitä. Pari työtä tosin oli bloggaamatta, olishan niistä saanut juttua, mutta en sitten vaan saanut aikaiseksi. Selityksiä riittää. Sairastelin. Stressasin töistä. Poika hajotti läppärin, eikä meillä ole kunnollista tietokonetta vieläkään. Lähinnä kai laiskotti.

Sitten hiihtoloman alussa sain todellisen yllätyksen. Kuvassa näette minkä yllätyksen. Olemme saamassa toisen ihmeemme. <3 

Kuva on parin viikon takaa. Ihmettä odotetaan saapuvaksi marraskuussa. 

Tämän ihmeen vuoksi olin koko alkuraskauden pahoinvoiva lähes 24/7. Oksentaa ei tarvinnut montaa kertaa, mutta ei se olo silti paljon parempi ollut kuin ajoittain. Nyt keskiraskauden aikaan olen voinut hyvin ja olokin on pirteämpi. :) Sain yhden käsityönkin valmiiksi. Taitaa olla ensimmäinen tälle vuodelle. 
Ei taida moni enää seurata blogia. Yksi lukija kuitenkin huhuili kuulumisten perään. Ihanaa, että edes joku kaipailee. :) Yritän nyt tosissaan aktivoitua. Jos näitä postauksia tulisi edes vähän useammin kuin puolen vuoden välein.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kumpu <3. Toivottavasti loppuraskaus sujuu ilman sairasteluja. Oli varmasti inhottavaa, kun pahoinvointi kestänyt noin :(.

  Isoveli taitaa odottaa, että vauva syntyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jospa tää loppuraskaus menis tosiaan ilman isompia ongelmia. Isoveli on vasta ruvennut tajuamaan, että mahassa on vauva, mutta ei ehkä kuitenkaan taida ymmärtää, että mikä se vauva oikeasti on. Yhdessä vaiheessa mahassa oli kuulemma mopo. :D

   Poista
  2. mopo :D
   Sen sitten näkee, kun pikkuinen syntyy, että miten ottaa vastaan <3

   Poista
 2. No heippa:) Miten mukavaa kun kirjoitit kuulumisia ja poikanenhan siellä masussa pötköttää, siis poika ku on noin edessä.Miul ol molemmist pojista sellanen kuvottava olo kolme kk, vaikken oksentanut kertaakaan, Voit sie uskoo, kuin onnellinen olin meijän toista pientä ootellessa, oli nii ihana, tyyni olo ja rakastin tulevaa vauvaa ihan kauheasti,kuten ensmäistäkin joka syntyi reilun neljän avioliitto vuoden jälkeen.
  Mie ku oon jo neljän lapsen mummu, yx poik tänään lähti armeijaan, Niinisaloon.
  Laitaha vaik kesäkuvii koiristaki jos jaksat sellasii puuhata. Mie oon melkein sokea ollu nyt yli vuoden ajan, mut sitkeesti aloin yrittämään sukan kutomista suurennuslasilampun avulla ja kyl pikku hiljaa sukka valmistuu,vaik itku hetkiäkin on ollut.
  Iloista odotust siul ja kaksosiiki voit ootella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nää rakkaita varmasti on. :) Ja sen näkee marraskuussa, että kumpiko sieltä tulee. ;)
   Tämä oli itseasiassa kaksosraskaus, mutta toinen meni kesken. Tämä toinen onneksi jatkoi kasvuaan ja kehitystään. :) Tässä välissähän oli myös yksi keskenmeno. Senkin takia odotellaan innolla uutta perheenjäsentä. :)
   Hurjalta kuulostaa tuo sokeus. Onneksi näät jotain tehdä. :)

   Poista
 3. You've been through a lot! I hope the Grande Finale goes well. (I read in chronological order.)

  VastaaPoista