Sivut


torstai 20. lokakuuta 2016

Keppilohharit

Päivitellääs taas tännekin. :) Nyt on syntynytkin kivasti valmiita käsitöitä. Jääneet vaan päivittämättä, kun aloitan aina vaan uuden työn ja edelliset jää kuvaamatta. Tänään sitten kuvailin tähän mennessä valmistuneita. Suurin osa menee pukinkonttiin. 


Tein kaksi keppilohikäärmettä. Muokkasin keppihevosen ohjetta hiukan ja sain aikaan nämä lohikäärmeet. Tosin pojan mielestä nämä on heppoja eikä lohikäärmeitä. Tarkoitukseni oli tehdä näitä jo kauan sitten. Olin ostanut kankaatkin valmiiksi. Vaan keppihevosten jälkeen ei enää innostus riittänyt lohikäärmeiden tekemiseen ja nämä jäi tekemättä. Nyt näistä toinen menee omalle pojalleni ja toinen menee pukinkonttiin.


Kankaat ovat fleeceä. Tummanpunainen loppui vähän kesken, joten piti hakea lisää. Kangaskaupassa vaan ei ollutkaan tummanpunaista, joten otin pinkkiä. Kyllähän pinkki tuohon suuhun ja kieleen käy.Nämä on siis ommeltu ompelukoneella. Käsin ompelin silmät ja sieraimet. Alkuperäisessä keppiheppa-ohjeessa ne liimataan, mutta ompelemalla ne pysyvät paremmin kiinni. Varsinkin lasten leikeissä irtoaisivat muuten liian helposti.


Käytin vielä parit jämäkankaat loppuun ja tein muksuille pipot. Raitapipo on pojalle, norsupipo vauvalle. Molemmat kaksinkertaisesta kankaasta.


2 kommenttia:

 1. Hei, hauskoja ajanvieteleluja ja liikuntaakin saa leikkiessä.Kiitti kommentistasi blogissani,huomasin sen vasta äskettäin.
  Syksyiloa kaikille isosta pienempään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mukavaa loppusyksyä/alkutalvea myös sinulle. :)

   Poista