Sivut


sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Pieni suuri ihme

Hän on täällä. Toinen suuri ihmeemme. <3 

Pieni poikamme syntyi maanantaina 7.11.2016 klo: 18.22. 
Painoa hänellä oli 3338g ja pituutta 51cm. 

Vauhdilla tultiin maailmaan. Kävimme ensin hukkareissun sairaalassa, kun supistukset melkein laantuivat sairaalaan päästyämme. Vaan kun supistukset taas alkoivat ja muuttuivat kunnollisiksi synnytysupistuksiksi, vauhtia riittikin. Sairaalassa ehdittiin olla vajaa tunti. Olin auki 4cm sairaalaan mennessä. Vesien mentyä ei mennyt montaa supistusta, että aukesin kokonaan. Muutamalla ponnistuksella syntyi poika. 

Olen edelleen hämmentynyt nopeasta toimituksesta. Samalla kuitenkin iloinen, sillä olen toipunut paljon nopeammin kuin viimeksi. 

Nyt opettelemme uutta arkea nelihenkisenä perheenä. <3 Vauva on maailman ihanin. Oma pieni aarteeni. 
Nyt minulla on kaksi ihanaa lasta. 


4 kommenttia:

 1. Tuhannet onnittelut sinulle ja perheellesi, ihana vauva ja poikien myötä, joskus saat tyttöjäkin taloon ku pojat varttuvat:)
  Mie eilen iltasella käin katsomassa blogiasi, muistin et marraskuussa oli vauva tuloillaan ja nythä mie sain siit tiedonkin.
  Sie sait ihan itsetehdyn joululahjan ja ainekset siihen sait mieheltäsi, onnelliset vanhemmat ja kaksi suloista pikkupoikaa.
  Mukavia vauva-aikoja teille kaikille.
  Terveisin Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Onhan tämä tämmöinen ihana pieni joulutonttu. :)

   Poista
 2. Onnittelut vielä tätäkin kautta <3
  Minusta on nii-in paljon isoveljen näköä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On tosiaan ihan veljensä näköinen. :) Löytyy kyllä omiakin piirteitä. Esim. hiukset ja silmät ovat ihan eriväriset.

   Poista