Sivut


sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Pääkallolapaset ja vähän karatea

Neuloin pukinkonttiin 9v- pojalle (en siis omalle, itselläni ei ole lapsia) pääkallolapaset. Muuten tuli kivat, mutta kirjoneule vaatii näköjään harjoitusta vielä... Valkea lanka jäi löysälle, joten kuvion reunimmaiset silmukat on vähän löysiä. Tummempi lanka puolestaan on liian kireällä kuvion takana, joten se vetää kuviota kurttuun.

Harmaa lanka on nalle-lankaa. Valkea jotain anopilta saatua lankaa, en tarkemmin tiedä mitä.


Neuloin toisen lapasen loppuun eilen leirin illanvietossa, sillä lahja piti saada tänään pakettiin ja toimitettua saajalleen. Meillä oli siis perinteinen joulukuun karate-leiri. Nuorimmat treenaajat ovat peruskouluikäisiä ja ihastelivat kovasti lapasia. Varsinkin pojat kyselivät, että mitenkä osaan tehdä nuin hienoja. :)

Niin, harrastan siis karatea. En ole sitä tainnutkaan tarkemmin täällä vielä esitellä. Aloitin karaten lukiossa ollessani ja nyt olen harrastanut sitä jo reilu 10 vuotta. Välillä aktiivisemmin, välillä vähän vähemmän. Varsinkin opiskelujen loppupuolella meinasi tulla pitempiä taukoja. Suoritin kuitenkin mustan vyön (ensimmäisen niistä, mustassakin on 10 eri tasoa) pari vuotta sitten. Nykyään treenaan samassa seurassa, jossa aloitinkin treenaamisen. Lisäksi vedän treenejä vähintään kerran viikossa sekä leireillä ja treenipäivissä.

Jos joku kiinnostui, niin täältä löydät vähän lisää tietoa: http://www.kaseha.fi/etusivu

Ja tässäpä kuva perjantain treeneistä. :)Voitin muuten perhonen korvanlehdellä -blogin arvonnassa kivaa kangasta. :) Sain siis valita vaihtoehdoista mieluisimman ja valitsin leppäkerttu -kankaan. Ja se onkin tosi kivaa. Mietin jo, että voisin siitä tehdä kivan kesäisen pöytäliinan.Ostin itselleni jouluksi tulppaanin. Sellaisen ruukkuversion. Nyt se vihdoinkin kukkii. Näyttää oikein kivalle keittiön ikkunalla. :)
Vajaa viikko enää jouluun. Tulee kyllä vähän kiire. Pari lahjaa olisi vielä neulomatta (aloitettu kuitenkin on) ja pari lahjaa ompelematta (kankaat jo onneksi leikkasin). Siivotakin pitäisi vielä... Mitään suursiivousta en kyllä rupea tekemään. Imurointi ja yleinen siistiminen saa luvan riittää. Nuo koirat irrottaa niin kauheesti karvaa (2/3 vaihtaa karvaa), joten sitä on ihan joka paikassa. Onneksi olen kuitenkin pääasiassa vapaalla, kun työt eivät ala vielä. Sijaisuus edellisessä paikassa päättyi ja huomenna menen tutustumaan uusiin oppilaisiin, sillä sain koko kevääksi uuden sijaisuuden. :)

4 kommenttia:

 1. Hienot lapaset.
  Se on mukava, kun on mieleinen harrastus jota harrastaa :).
  Ihanan näköinen tuo tulppaani!

  Mitä sitä joulua varten kunnolla kuuraamaan. Eiköhän sitä siivousta voi muulloinkin kuin jouluksi harrastaa ;). Ainakin itse oon sitä mieltä, etten rupea isompia siivouksia tekemään. Itsellä lahjat ovat vaiheessa ja kaikkia en taida valmiiksi edes saada.

  VastaaPoista
 2. Neulon tässä itse toisia kirjoneule lapasia (hitaasti, mutta varmasti). Yritän pitää langat löysällä ja venyttelen sitä aina matkan varrella, mutta varsin istuvat niitä tuntuu tulevan.

  Tuo leppäkerttu (<3) pöytäliina on IHANA! :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten upeat lapaset! Ei taida saajaansa juuri häiritä kiristelyt tai löysät silmukat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :)

  Seuraavista lapasista tuli vähän paremmat. Vaikka kyllä niissäkin langat kiristelee ja osa on löysällä...

  Heidi: Tuo harrastus on mulle sellainen henkireikä. Mikään ei nollaa pääkoppaa ja ajatuksia tehokkaammin. (Tosin zumballa pääsee jo aika lähelle...)

  VastaaPoista