Sivut


perjantai 10. helmikuuta 2012

Helmikuun sny-paketti

Ihana SNY:ni muisti minua ja sain paketin keskiviikkona. (Olin kuitenkin laiska ja kuvasin paketin eilen ja vasta tänään sain tänne laitettua...)

Mutta asiaan. Tässäpä kuvaa paketista:
Kuten kuvista näkyy, paketissa oli vaikka mitä. Siitä löytyi ensinnäkin kaksi vyyhtiä yllä näkyvää Järbo garn -lankaa. Vyötteessä luki vielä sana lovikka (näkyy kuvassa vyötteen vasemmalla puolella), eli ovatko langat siis tarkoitettu nimenomaan lovikkalapasiin? Lanka on  minulle täysin uusi tuttavuus, sillä olenhan neulonut oikeastaan vain Novitan langoilla. Paketin mukana oli myös ohjeet lovikka -lapasiin. Ohjeet olivat ruotsiksi, joten melkoisen haasteen sny minulle laittoi. :D Oli mukana onneksi myös neulesanastoa. Ja lovikka -lapasten ohje oli myös uusimmassa novitan lehdessä, joten siitäkin saan varmasti apua ohjeen tulkitsemiseen ja lapasten tekoon. Täytyyhän ne lapaset ehdottomasti tehdä jossain vaiheessa.

Lankojen lisäksi paketissa oli myös itsetehdyt, huovutetut tossut. Tossut ovat oikein mukavan tuntuiset jalassa ja juuri sopivat. Ja väri on just hyvä. Ei siis ollut sitä pelättyä violetin sävyä. :D Lisäksi tossuissa on sopivasti sekaisin eri värejä.

Tossujen lisäksi paketissa oli vielä tassun muotoiset jarrupalat tossujen pohjaan laitettavaksi sekä tummaa chili -suklaata. Vielä en ole suklaata maistanut, mutta eiköhän se asia tässä viikonlopun aikana korjaannu. ;)

Helmikuun paketti oli oikein mieluinen. Kiitos sinulle ihana SNY!

3 kommenttia:

 1. Vähän sillä silmällä ostin tuota Lovikka-lankaa sinulle, kun tiesin että Novitassa on lapasohje. Kyllä se neulominen vieraillakin kielillä onnistuu, rohkeasti vain kokeilemaan.

  Terveisin SNY

  VastaaPoista
 2. Pitää jossain vaiheessa ihan rauhassa vilkaista sitä lovikka -ohjetta. Paksummat puikot pitää kans etsiä. Mutta pitää kokeilla tehdä lapaset ennen talven loppumista, niin ehtii niitä käyttääkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis muistaminen ja ihana, tossutkin sinua varten tehty! Lovikat on oikeasti nopea neuloa, tee vaikka sillä Novitan ohjeella ensimmäiset, jos aika on kortilla.

  VastaaPoista