Sivut


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Erämaan sankari

Pieni mainos tähän väliin. Mieheni Vesa osallistui erämään sankari -kilpailuun ja valittiin 10 parhaan joukkoon. Nyt näiden kymmenen esittelyt ovat netissä ja yleisö saa äänestää heistä 5 parasta jatkoon kilpailemaan erämaan sankaruudesta.

Eli käykääs äänestämässä! :)

Täältä löytyy ehdokkaat. Äänestää voit facebook -tunnuksilla tai postikortilla. Vesan esittely on ensimmäisenä. :)Käsitöitä en vieläkään saa tänne esiteltyä. Olleet vähän vaiheessa, kun muutto tulossa ja muutenkin tekemistä on riittänyt. Mut jospa pian saisin jotain esiteltyä. Pari työtä ainakin on kesken.

Ja ai niin, sain töitä. :) Heinäkuun 2013 loppuun asti on sopimus ja mahdollisesti jatkuu vielä sen jälkeenkin. :) Eipähän tarvitse stressata syksyä. :)

4 kommenttia:

 1. Kesäkassi lähti tänään matkaan! Se tulee kakkosluokassa, kaiken järjen mukaan ehtisi juuri ennen juhannusta perille. Aurinkoista kesää!

  Terveisin,
  Kesäkassikaveri :)

  VastaaPoista
 2. Huippua! Minäpäs tähyilen postia. :) Ja koitan itse saatua ommeltua oman kassini, jotta saan sen laitettua ajoissa eteenpäin. Ompelukone nimittäin hajosi, joten piti lainata toinen kone. :/

  VastaaPoista
 3. Heippa, käväisin tuossa juuri antamassa ääneni miehellesi. :)

  VastaaPoista
 4. Kesäkassi tuli perille. Ja oli tosi hieno. :) Kiitoksia.

  Ja Pialle kiitos äänestä. :)

  VastaaPoista