Sivut


tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kesäkassi

Osallistuin tänä kesänä ensimmäistä kertaa kesäkassivaihtoon, jonka Heidi järjesti.

Vähän viime tippaan jäi kassin teko, mutta ehdinpä kuitenkin ajoissa. Tänään oli nimittäin viimeinen postituspäivä. :D Tänään sai myös kuvia julkaista, joten tässäpä niitä.

Ensin esittelyssä kassi, jonka sain:Kassi on tosi kivan näköinen. :) Kiitoksia paljon lähettäjälle eli Sonjalle. :) Kassi on ollut jo käytössäkin ja otan sen mukaani myös Espanjaan. Siihenhän mahtuu kätevästi vaikka rantakamat. :)

Kassin mukana tulleet jutut (kuorintavoide, voide, kasvonaamio, suklaa ja luuttu) pääsevät varmasti kaikki käyttöön. Suklaa oli vieläpä sellaista, että sen pystyn syömäänkin. :) Ei siis ollut vehnäjauhoja tuossa suklaassa. Ja tommosia luuttuja olen katsellut pitemmän aikaa, mutten ole vielä raaskinut ostaa. Ainakin Marimekon liikkeessä vastaavat maksoivat ainakin paljon...


Tässäpä sitten kuvaa minun tekemästäni kassista. Kassin kangas löytyi eurokankaanta, vuorikangas omista varastoista. Ohje löytyi täältä.

Kassi oli helppo tehdä ja itse ainakin tykkäsin lopputuloksesta. Eli voi olla, että jatkossakin tulee tuolla ohjeella tehtyä kasseja esim. lahjoiksi.

Tässäpä niitä kuvia:
Koitan vielä ennen reissua laittaa tänne kuvia siitä toisesta ompeluksesta. Jos vaan muistan sitä mustaa lankaa jostain ehtiä. Torstaina ois lopullinen muutto ja suurin osa tavaroista vielä pakkaamatta... Ja viikonloppukin on jo täyteen buukattu. Ja reissua varten pitäisi kans kai pakata jotain. :D Asiaa ei yhtään helpota se, että ukko meneekin töihin kauaksi ja on siellä yötä, joten saan pakkailla ihan yksikseni... Onneksi iskä ja veli tulevat torstaina kaveriksi.

Katselin tuossa tuota kävijälaskuria ja voisin vaikka arvonnan pitää, kunhan 10 000 menee rikki. Ei puutu enää kovinkaan kamalasti. :)

1 kommentti:

  1. Ai sinulle se Sonjan blogissa ihailemani kassi tulikin :)

    Hyvää muuttoa ja rentouttavaa reissua.

    VastaaPoista