Sivut


tiistai 27. marraskuuta 2012

Postia SNY:ltä

Sain SNY:ltä välimuistamisen. Posti toi sen jo perjantaina, mutta olin pe ja la koulussa. Su piti olla kans, mutta tämä flunssa vain paheni viikonlopun mittaan. En siis ensin ehtinyt ja sitten en jaksanut heti raportoida tänne. Mutta tässä se kuitenkin on:


Yllä siis kaunis kortti, jossa SNY jo teki joitain paljastuksia itsestään. En kyllä siis vieläkään arvaa, kuka on kyseessä, joten lopullinen paljastus on vielä edessä päin. :) Ja tuollaisen hienon lohikäärmekorun sain myös. :) Lohikäärme on todella kiva. Kiitoksia. Tykkään siitä paljon. :)


Kerroit SNY olevasi myös liikuntaa harrastava, joten arvanet varmaan, kuinka korpeaa tämä flunssa ja se, ettei pääse liikkumaan. :P Monta viikkoa jo ollut pientä flunssaa. Välillä oli jo parempi ja nyt meni taas huonommaksi. Mistä tätä räkää edes riittää näin paljon... Jäin täksi ja huomiseksi päiväksi sairaslomalle. Lähinnä siksi, että ääntä lähde tämän flunssan takia. Hankalaa on opettaa, jos ei ole ääntä. Ei se kyllä ainakaan vielä tän päivän aikaan palautunut...

Hyvää tässä on se, että oon ehtinyt neulomaan enemmän. Kaikki on kuitenkin pukinkonttiin, joten en voi vielä täällä esitellä mitään. Olen siis neulonut vaikka kuinka. Kaikkia en edes muistanut kuvata, ennen kuin laitoin eteenpäin. Osan kuitenkin kuvasin. Ja kaikkea en vielä ole kuvannut, mutta pitää kuvata ennen kuin kääräisen ne pakettiin.

Joulukuu onkin jo ihan kohta täällä. Me vain emme vieläkään ole päässeet muuttamaan uuteen kotiin, vaikka muuton piti tapahtua jo. Liekkö tuo talo valmistuu ikinä... Alkaa usko mennä, kun aina vaan viivästyy. Uhkailin jo, että jouluksi on päästävä muuttamaan. Jos ei päästä, niin joulu on virallisesti pilalla... :( Olen jouluihminen ja jos en pääse laittamaan joulua ym. niin voitte kuvitella kuinka tuskaa tämä on...


Ja vielä yksi huomio. Novitan sukkataulukko. Ja lapastaulukko. Mille jättiläisihmisille ne koot ja silmukkamäärät on tehty? Oon käyttänyt suositeltuja puikkokokoja ja mielestäni en liian löysääkään neulo ja silti tulee aina liian isoja, jos orjallisesti noudattaa nuita Novitan kokoja. Valitsenkin siksi aina pienemmän koon, niin saan sopivan. Onko muut huomanneet saman?

Tulipas tästä nyt tällainen valituspostaus... Jospa ensi kerralla ois hyviä uutisia talon suhteen. Ja saisin jotakin julkaistuakin.

5 kommenttia:

 1. Helepotuksen huokaus, mä ehdin jo huolestua, että hukka oli perinyt pienen, littanan lähetyksen =) Onneksi ei! Ja joo, voin hyvin kuvitella, mitä tuskaa tuollainen venyvä ja vanuva flunssa on liikuntaihmiselle =( Itelläni oli viime talvena/alkukeväästä ihan 6 viikon putki, jossa kävin läpi ensin ihan normiflunssan ja sitten kaksi kierrosta keuhkoputkentulehdusta. Ja kyllä jurppi kökkiä kotona. Mulle ainakin tulee ihan vetelä olo, jos en pääse liikkumaan moneen viikkoon. Mutta eihän noihin flunssiin muu auta kuin lepo. Joten tsemppiä vaan ja pikaista paranemista sinne! Niin, ja toivotaan, että pääsette jouluksi uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Pikaisesti katsoen mulla näyttäisi täsmäävän ainakin tuo 7veljestä taulukko. Nyt on valmistunut naisten 38-39 sukkia 12 silmukkaa puikolla. Tällä hetkellä on nallelangasta saman kokoiset sukat menossa ja noissa mulla on 16 silmukkaa puikolla, ehkä 15 silmukkaakin riittäisi. Puikkona käytän langalle suositeltua isompaa puikkoa. Tosin viimeiaikana käytössä olleet neliöpuikot. Yleensäkin mun ongelma on että teen napakkaa (silmukat kyllä liikkuu puikolla nitisemättä) ja olenkin oppinut valitsemaan suuremmat puikot kuin suositellaan jotta pääsen edes lähelle annettua tiheyttä.

  VastaaPoista
 3. Ihana koru!
  Yritähän malttaa levätä riittävän pitkään, että paranet.

  Minulla on lapaset ja sukat tulleet novitan ohjeilla sopiviksi, teen puoli numeroa ohjetta pienemmillä. Mutta isommat neuleet on aina liian isoja, kun en millään pääse ojeen mukaiseen neuletiheyteen vaikka kuinka yritän pienet puikot valita... teen siis vähintään kokoa pienempänä aina.

  VastaaPoista
 4. SNY: kyllä se koru on tosiaan ihana. Onneksi ei posti hukannut sitä. :) Kiitos vielä kerran!

  Mikähän lie sitten, kun minä en saa kokoja täsmäämään? :D Sukista varsi on yleensä hyvä, mutta kantapäästä tahtoo tulla liian iso. Myös jalkateräosioon pitää kaventaa niitä silmukoita, että saa napakamman. Lapasissa taas tulee ihan järkyttävän isoja, jos teen esim. miesten lapasen miesten koon mukaan. Pakko siis tehdä miehille lapaset naisten koon mukaan, naisille sitten sen lasten suurimman koon mukaan jne...

  VastaaPoista
 5. tuo koru on kyllä ihana!

  Ja minulla on sukkataulukot kyllä täsmännyt. Teen puikoilla 3.5mm.

  Toivottavasti pääsette jouluksi muuttamaan <3.

  VastaaPoista