Sivut


perjantai 9. marraskuuta 2012

SJY & SNY marraskuun paketit

Tällä viikolla saapuivat sekä salaisen jouluystävän, että salaisen neuleystävän paketit.


Esittelyssä ensin jouluystävän paketti.

Paketti oli kääritty tavaroiden alla näkyvään punaiseen paperiin. Paketista paljastui yläreunassa näkyvä kynttiläteline. Sydämissä on numerot 1-4 eli tässä voi poltella adventtikynttilöitä. :) Mukana oli myös neljä kynttilää. Lisäksi paketissa oli punaisia tuikkuja, lisää ihania joulutarroja ja kortti sekä minun suosikkini, lohikäärmeheijastin. :) Minulla olikin heijastimen hankinta tehtävälistalla. Nyt onkin sitten just minun tyylinen heijastin.

Kiitoksia SJY. Paketti oli tosi kiva. :)Sitten neuleystävän paketti. Paketista paljastui hieno kortti, käsirasvaa, ihanaa lankaa sekä puiset, neliskanttisen puikot. :) Puikot ovat tavallista lyhkäsemmät. En vielä tänään päässyt kokeilemaan, mutta kokeilen heti, kun mahdollista. En nimittäin ennen ole neliskanttisia puikkoja kokeillut, enkä nuin lyhyitä. Sopivat varmasti hyvin pienempiin töihin. 


Tässä vielä tarkempi kuva langasta. Tosin kuva ei silti ole kummoinen. Täällä on niin pirun pimeää, ettei kuvat taho onnistua. Lanka on siis trekking hand art - nimistä. Lanka on niin kivan oloista (ja minulle täysin uusi tuttavuus), että rupesin jo miettimään mitä siitä voisi tehdä. Vielä en keksinyt, mutta jotain itselleni haluaisin tästä tehdä. Kiitoksia SNY. Olit koonnut taas oikein ihanan paketin. :)

8 kommenttia:

 1. minulla on nuita lyhyitä sukkapuikkoja ja ne on ihan parhaita. just täydellisiä sukkien ja lapasten neulontaan.

  VastaaPoista
 2. Kivoja paketteja olet saanut. TUosta langasta saisi aivan ihanat sukat.

  VastaaPoista
 3. Kivoja paketteja. Hauska päästä välillä testaamaan uudenlaisia välineitä =)

  VastaaPoista
 4. Minulla tuo lanka syyhyttäs vähän lapasten suuntaan... Vaan riittääkö yksinään aikuisten lapasiin?

  VastaaPoista
 5. Lyhyet puikot on sormikaspuikkoja, ne kaikkein lyhkäisimmät, ja tosi näppäriä käytössä. Neliskulmaisetkin ovat kivat kädessä, ainakin ne metalliset joilla juuri neuloin. On mukava kokeilla erilaisia välineitä, niille on yleensä paikkansa erilaisissa langoissa.

  VastaaPoista
 6. Nämä puikot eivät ole sormikaspuikkoja, eivät ne niin lyhyet ole. Itse neulon kaikki sukat ja lapaset samanpituisilla puikoilla. Uskoisin, että vyyhti riittää aikuisen lapasiin, en tosin ole testannut =)

  VastaaPoista
 7. Heipsis! Onko välimuistaminen mahtanyt löytää perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Löysihän se perille. Juuri äsken laitoin tekstin ja kuvat. Kiitos!

   Poista