Sivut


torstai 29. marraskuuta 2012

SJY 3.paketti

Tänään posti toi salaisen jouluystävän kolmannen ja viimeisen paketin. :)

Hetihän paketti piti aukaista. Tässäpä siis sisältöä:


Paketista löytyi siis ihana, itsetehty (?) kortti, pieni joulukalenteri, suklaata sekä herkkuja koirille ja kissalle. Alla tarkempi kuva kalenterista. Valitettavasti en saanut parempaa kuvaa, kun täällä on niin pimeää. Ja piti vielä pyyhkeen päällä kuvata, kun ei oikein ollut sopivaa alustaa/taustaa, missä ois voinut kuvata paremmin. Kalenterin asettelin heti toisten kalentereiden joukkoon. Meiltä löytyy siis tällä hetkellä 4 kalenteria. Tosin vaihtarina saamani joulukalenteri ei ole vielä esillä, kun ei oikein ole paikkaa sille, ennen kuin muutetaan.

Tuosta kortista tykkään tosi paljon. Yksinkertainen, mutta kaunis. Taidanpa varastaa idean, ja tehdä samanlaisia joskus. ;)

Kiitoksia sinulle salainen jouluystäväni Mari. Kaikki lähettämäsi paketit ovat olleet kivoja ja olen tykännyt niistä kovasti. Sunnuntaina pääsenkin polttelemaan kynttilöitä siinä edellisessä paketissa tulleessa adventtitelineessä. :)


Talon suhteen vähän parempia uutisia. SAUNAN pitäisi valmistua huomiseksi. :D Asiat tärkeysjärjestykseen siis. :D Jos se oikeasti on huomenna valmis, niin pitää kyllä mennä testaamaan se heti. Hieno siitä ainakin tulee, kun käytiin eilen kurkkimassa. Ja kunhan sauna on valmis, joutavat työmiehet tekemään talon puolella loput hommat. Kolmelta ukolta ei pitäisi siinä mennä pitkään. Toivoa on siis vielä!

Muistinko mainita, että sinne tulee kylpytynnyri? Se pitää kyllä viritellä paikoilleen jouluksi, niin saa sitten köllötellä siellä. Ja jos talo ei valmistu ajoissa, niin muutan sitten vaikka sinne saunaan. :D


Flunssa alkaa olla parempi. :) Tän loppuviikon otan vielä rauhallisesti. En halua jälkitauteja. Niitä parikin kertaa sairastaneena en niitä halua. Viimeksi kipeänä treenatessa sairastuin lopulta ihan kunnolla ja makasin kaksi viikkoa sohvan pohjalla, kun en muuhun kyennyt. Ilmeisesti influenssa pääsi iskemään... Joten ensi viikolla sitten aloittelen treenaamista taas. :)
Ja sitten taas kysymys teille hyvät lukijat: Lupailin jo aiemmin arvontaa. En kuitenkaan saanut sitä aikaiseksi järjestää. Joten järjestän sen nyt sitten seuraavaksi. Onhan nuita käyntejä tällä sivulla jo yli 12 000 ja blogikin täytti jo vuoden. :)

Eli haluaisitteko palkinnoksi jotain jouluista (jolloin arvontaan osallistumisaika on lyhyempi, jotta palkinto ehtii ennen joulua perille) vai ihan jotain yleistä, mihin vuoden aikaan vaan sopivaa? Vastailkaahan huomisiltaan mennessä, niin koitan viikonloppuna laitella tänne arvontaa käyntiin. :)

1 kommentti:

  1. Kiva jos oli oli mieluisia, kortti tosiaan on itsetehty :) Kakkupaperi ja kiiltokuvaenkelit on musta ihan kivat yhdessä :) Oikein kivaa joulun odotusta ja toivottavasti pääsette pian uuteen kotiin!

    VastaaPoista