Sivut


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Luukut 1 ja 2

Vihdoinkin on se aika, että saa avata joulukalenterin luukut. :) Eilen siis avasin ensimmäiset luukut jo, mutten ehtinyt tänne kuvaa laittaa. Esittelen siis nyt kaksi kerralla.


1.luukku:


Varsinaisesta luukusta paljastui luomurusinoita, glögimaustetta, servettejä ja 2 tuikkua. Tai tuikkivia nuo taitaa oikeasti olla, jos en ihan väärässä ole. Glögimausteen lahjoitin vanhemmille, kun itse en glögiä tykkää maustaa, mutta muuten pidin sisällöstä kyllä. :) 


Sain tälle päivälle useamman luukun, sillä varailin toisten kalentereista luukkuja ja muut varasivat minulta, joten sain lopulta luukkuja enemmän, kuin on päiviä kalenterissa. Tämä kalenterikynttilä on siis tällainen extraluukku. :) Pitääkin etsiä tuolle kynttilänjalka, niin pääsen polttelemaan tuota.


2. luukku:


Tämän päivän luukusta sain siis ylläolevan pikakahvipussukan. Valitettavasti inhoan kahvia, joten tämä jää käyttämättä minulta. Taidan antaa sen jollekin, joka tykkää kahvista. Tuli mieleen, että ehkä minun olisi pitänyt mainita, etten juo kahvia... 

Halusin esitellä teille vielä joulupallon, jonka ostin Prismasta. Omat joulukoristeet ovat kaikki varastossa odottamassa muuttoa, joten en niitä ole saanut esille. Olen siis ostanut pari juttua, jotta saan vähän joulun fiilistä tähän nykyiseen oleskelupaikkaan.Lopuksi pari koiruutta. Oltiin yötä vanhempieni luona. Äidillä on Pyryn sisko Luna lemmikkinä, joten sisarukset ovat aina onnessaan ja painiivat koko ajan, kun näkevät toisensa. Tässä he sitten jo vähän väsähtivät ja vierekkäinhän sitä piti ruveta nukkumaan. Tosin vähän piti katsoa, että mitä minä teen, kun puhelimella kuvan nappasin. :)Tässä kuvassa ollaankin sitten jo yöunilla. Sohvalla vierekkäin. <3 Melkoinen kokoero nuiden kahden välillä, vaikka ovat samasta pentueesta. Pyry painaa jo 26kg ja Luna vain 18kg. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti