Sivut


sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viimeinen sny-paketti sekä lisää luukkuja

Nyt se sitten on ohitse. Sny - syksyn kierros nimittäin. Perjantaina hain postista viimeisen paketin.

Paketti oli (jälleen kerran) aivan loistava ja lähettäjäksi paljastui Krista.  Kiitoksia sinulle kaikista näistä ihanista paketeista. :) Olet osannut valita loistavia juttuja paketteihin mukaan.

Esittelenkin tämän viimeisen paketin ihanuudet kuva kerrallaan. Nyt sain vähän valoisampia kuviakin, kun olin valoisan aikaan kotona.


Sain Kristalta hienon kirjan. :) Kirjassa on monipuolisesti erilaisia käsitöitä. On virkkausta, neulomista, ompelua, kirjomista, kinnasneulan käyttöä, nypläystä... Selailin kirjan läpi ja kivoja ohjeita näytti olevan. Ja yllättävän montaa juttua olen jo ehtinyt kokeillakin nuitten tekstiilityön opintojen kautta. Ja eiköhän nuita kirjan ohjeita tule kokeiltua jossain vaiheessa lisää.


Paketissa oli mukana myös lankaa. Katselin lankaa aikani ja ajattelin, että onkohan se vironvillaa. Tuo vyöte on nimittäin erinäköinen, kuin muissa näkemissäni vironvilloissa. Kortista sitten selvisi, että sitähän se juuri olikin. :)


Sain lisäksi tällaista vähän erilaisempaa suklaata ja kortin. :) Tuota suklaata en olekaan koskaan maistanut. Taidanpa säästää sen lähemmäksi joulua ja herkutella sitten.

Kiitos sinulle vielä kerran, Krista. Kirjoitit, että aiot jatkossakin seurata blogiani. Kiva kuulla. :) Minäkin kävin jo vähän kurkkimassa blogiasi. Neulomossa en ole mukana, mutta blogin lisäksi laitan facebookkiin töitteni kuvia.

Nyt sitten vain odottelemaan kevään sny-kierrosta. :) Nämä on niin kivoja, että eihän näistä malta jäädä pois.
Seuraavaksi lisää joulukalenteriluukkuja:

Luukusta nro14 paljastui ylläoleva, aivan ihana koru/avaimenperä. Ainakin siinä on tuolla päässä sellainen lukko. :D Vaan kaunis on tämä ja värit ovat juuri, kuin minulle tehdyt.

 
Luukusta 15 paljastui tällainen minialbumi. Tänne voi laittaa valokuvia siis. Pitääpä miettiä, että mitäs kuvia siihen laittaisi. :)


Tämän päivän luukusta, eli luukusta nro 16 tuli jouluinen tulitikkurasia sekä tuikkuja. Käyttöön pääsevät nämäkin, kunhan on muutettu.

Joulu se vaan lähestyy. Ja vaikka mitä pitäs vielä neuloa ennen sitä! Vaan taitaa aika loppua kesken. Viikonloppukin meni leirillä, vaikka en edes itse treenannut. Tätä inhottavaa flunssaa on jo viidettä viikkoa, enkä vieläkään ole treenikunnossa. Vedin perjantaina ja lauantaina treenit. Perjantain treeneissä tein itsekin mukana noin puolet ajasta (yksi treeni kestää sen 1,5h) ja la olikin olo taas ihan tukkoinen ja inhottava. Alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän...

Vietimme kuitenkin lauantaina leirin yhteydessä seuran pikkujouluja. Ukkojen ollessa saunomassa, me tytöt testailimme ilmajoogaan tarkoitettuja kankaita. Kaveri otti sitten kuvan minulle. :) Aiemmin syksyllä saimme pienen joogatuokion aikana testailla tätäkin lajia. Ihan hauskaa ja haastavaa. :)
PS: EHKÄ päästään muuttamaan ennen joulua. Ihan kaikkea nyt ei saa valmiiksi, mutta jos ois ees muuttokunnossa se mökki, niin oon ihan tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kiitos sinulle tämän syksyn Sny-kierrosta. Pakettisi olivat ihania ja saivat minut hyvälle mielelle. Hyvää joulunaikaa sinulle.

    VastaaPoista