Sivut


keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukut 11 ja 12

 
Minulla on mennyt joko luukut sekaisin tai sitten en osaa tulkita numeroita. Tai sitten minulla vain oli kaksi luukkua 11. päivälle. Toisesta tuli tuo muumirasia ja toisesta minikerä. Huomasin myös, että päivälle 19 ei ole luukkua. Tai sitten olen sotkenut sen jonnekin tai jotain. Tiedän, että kaikki luukut ovat minulle saapuneet, joten tämä on vähän mysteeri... :P Sain kuitenkin ylimääräisiä luukkuja, joita ei ole merkitty, joten aukaisen sitten sellaisen silloin 19.päivä. :)
 
 
 
 
 
Luukusta nro12 tuli silitettävä merkki, jossa on lohikäärme. Kuvasta vain tuli tosi huono. Katselin näitä merkkejä kerran kaupassa, mutten raaskinut ostaa, kun en tiennyt mihin käyttäisin sen. Täytyykin siis ruveta miettimään mihin tämän laittaisin. :)
 

 
 
Töissä olemme miettineet erilaisia askarteluja joulua ajatellen. Avustaja, joka on paljon eskareiden kanssa, löysi ohjeen alla oleviin sydämmiin. Minunkin piti sitä sitten kokeilla tänään. :) Ihan kivojahan nuista tuli. Ensi viikolla kokeillaan sitten lasten kanssa, miten onnistuu sydänten teko. Sydämmet on siis kieputettu rautalangasta. Nopeaa ja helppoa.
 

 


2 kommenttia:

  1. Noi sydämmet on nättejä! LAiskuus vaan vaivaa :)

    VastaaPoista
  2. Joulukalenterin luukkuja on ihana aukoa! Kohkaan ei tiedä mitä paljastuu.

    VastaaPoista