Sivut


torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu ohitse on...

Niin se vain joulu tuli ja meni. Todella nopeasti menikin. Vaan onneksi on vielä vapaata useampi päivä ennen töiden jatkumista.

Esittelenpä nyt teille viimeiset joulukalenterin luukut.

 
Luukusta 23 sain kolme enkelituikkua. Nämä ovat olleet käytössä koko ajan. 
 Luukkuja 24 minulla oli kaksi kappaletta. Toisesta tuli suklaata ja kiva magneetti, toisesta suklaata ja servettejä.
Nyt voikin sitten esitellä samalla, mitä tuotoksia neuloin jouluksi. Tosin ihan kaikkea en vielä tänne laita. Veljen ja hänen tyttöystävänsä lahjat on vielä antamatta, koska näemme vasta huomenna.Näitä patalappuja neuloin salaisen jouluystävän pakettiin. Ja kuvassa olevan sujautin anopille. Toki lahjassa oli mukana muutakin kuin patalappu. :D Lanka on jotain kevään sny-kierroksella saatua. En enää muista mitä lankaa tämä oli, kun ei ole vyöte enää tallessa.Joulupalloja neuloin niin salaiselle jouluystävälle, kuin kalenterivaihdossa lähetettyihin luukkuihin. Aikamoinen satsi tuli neulottua. Kaikista en ottanut kuvaa, mutta kai niitä tuli lähemmäksi 20 kpl tehtyä... Lankana 7 veljestä.


Iskälle villasukat. Harmaa lanka 7 veljestä ja raitalanka käävällä värjättyä villalankaa (en tiedä tarkemmin mitä).


 
Siskolle pitkät villasukat. Näin jossain kuvan tällaisista vastaavista sukista ja halusin tehdä itsekkin sellaiset. Tosin sukista tuli kauhean ison näköiset (silmukkamäärät katoin novitan sivuilta). Onneksi istuivat jalkaan kuitenkin. Tuo varren nauha olisi saanut olla pitempikin. Lanka 7 veljestä. Reilun kerän verran sitä näihin meni. 
 


Matonkuteen jämistä virkkasin tällaisen korin. Tämä oli tällainen harjoittelukappale. Pukinkonttiin laitoin kuitenkin. Tuonne voi vaikka koiran lelut laittaa, jos ei muuta.
Toisen korin virkkasin ihan itselleni. Tähän sain jopa kahvat tehtyä, kun kude riitti. Joskin tämä kude oli ohkasempaa kuin edellinen, joten kori ei ole niin ryhdikäs. Saa sinne kuitenkin jotain lankoja ja käsityötarvikkeita laitettua tms. Nämä korit valmistuukin aika nopeasti. Voi olla, että ainakin yhden korin virkkaan vielä.
Vielä pitäisi joulua varten neuloa pari työtä. Lupasin siis veljille jälkitoimitukseen parit neuleet. Toinen halusi pipon, toinen ei vielä sanonut mitä haluaa. Lisäksi minulta tilattiin tuubihuivi. Pitääkin ruveta etsimään siihen kivaa ohjetta. Ja kunhan nuo oon saanut tehtyä, olisi itselle tehtävä pari huivia ja tunika ja ne kouluhommat pitäs kai kans tehdä ja.... Ei lopu käsityöt tekemällä kyllä. :DIhan lopuksi on pakko listata joululahjat. Tykkään tehdä joulun jälkeen jonkinlaista listausta lahjoistani. :)

Sain siis:

-Jäätuulen laakso- trilogia kirjat
-Lahjakortteja
-Suklaata (joista melkein kaikki syöty)
-Yöpaidan ja yöhousut
-Perhoset-valosarjan
-Päänhierojan (sellanen vispilännäköinen)
-Käsirasvaa, pesuainetta

Lisäksi rakas mieheni lupasi joululahjaksi ostaa meille lentoliput Roomaan. <3 Ensi kesänä tulee nimittäin 10v yhteiseloa täyteen ja sen kunniaksi oli vähän tarkoitus matkustaa jonnekin ihan kahdestaan. Kesäkuussa on siis suuntana Rooma. :)

1 kommentti:

  1. ihan mahtavia tekeleitä ja mahtavia lahjuksia olet saanut..selkeesti ollu varmaan se blogimaailman kiltein :D

    VastaaPoista