Sivut


sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Loput lahjat

Nyt on loputkin lahjat annettu, joten voinen esitellä ne täällä.


Yllä tennarisukat. Tumman turkoosi lanka on muistaakseni Silja-lankaa ja valkea taitaa olla nallea. 3mm puikoilla neulottu. Tennarisukat on kyllä helppo tehdä. Ja tykkäsin tuosta väristä.


Alla veljelle tehdyt lapaset. Lanka on itse värjäämääni 7 veljestä-lankaa. Vaalean harmaata siis, jonka värjäsin kesällä pihlajalla. Puikkoina käytin 3,5 mm eebenpuisia puikkoja. Silmukkamäärät katsoin jälleen novitan taulukosta. Naisten kohdalta. Ja silti lapasista tuli miesten käteen sopivat. Eikä minun käsialani nyt niin löysää ole. En siis vain tajua, miksi mulle tulee aina isompia kokoja, kun muut saavat tehtyä just sopivat Novitan taulukoiden mukaan...

Kohtahan tuo vaihtuu vuosikin. Tulevalle vuodelle on jo paljon suunnitelmia. Katsotaan, saanko toteutettua kaikki.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Se Novitan lapasmittataulukko on surullisen kuuluisa siitä, että sen mitoitukset on totaalisen pielessä... Nätit lapaset silti!

  VastaaPoista
 2. Kivoja lahjuksia olet tehnyt ja myös saanut =) Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. En oo koskaan lapasia sen taulukon mukaan tehny, mutta Novitan sukkataulukko on kans aivan tolkuttoman kummallinen. Mulla tulee sen mukaan aina tosi paljon liian pienet, ja jos tekee jalkaterän taulukon mukaisen pituiseksi, sopii sukat lähinnä Peppi Pitkätossulle...

  Ihania kuvia sun blogissa, liityn lukijaksi :) Meillä löytyi noita converse-villasukkia kans joulupaketeista, kun siskon lapset oli toivoneet. Ne on kyl hauskat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille. :)
  Kiva kuulla, etten ole yksin nuitten Novitan taulukon aiheuttamien harmien kanssa. :D

  Kesänaapuri: Tervetuloa lukijaksi. :) Kiva, että tykkäät. :)

  VastaaPoista