Sivut


maanantai 10. joulukuuta 2012

Arvonnan voittaja! (+ luukku 10)


Arvonta on päättynyt ja voittaja on selvillä! :)

Ja voittaja on.... Beate56. Onnea voittajalle!


Arvontaan osallistuikin mukavasti porukkaa ja uusia lukijoitakin sain. :) Tervetuloa uudet lukijat ja kiitoksia kaikille osallistuneille. Teillä oli ihania kommentteja. Tekisi mieli lähettää jokaiselle arpajaisvoitto, mutta konkurssihan siitä tulisi. :D Sen sijaan toivotan jokaiselle oikein mukavaa joulun odotusta!


Ja vaikka luvassa oli jouluinen yllätys, niin paljastan silti nyt, mitä voittaja saa. :D Olihan se kuitenkin yllätys tähän asti. :)

Eli alla olevat korvikset löysin Tampereen reissulla. Ne oli ihan pakko napata voittopakettiin. Kuvasta vain tuli hiukan epäselvä. Korut ovat luonnossa paljon hienommat. 

 Myös allaolevat herkut lähtevät voittajalle. Eli vasemmalla Tampereen tallipihalta ostettua jouluteetä. Oikealla toisesta paikasta ostettu vähän erilainen herkku. Jospa nämä maistuvat voittajalle. :)


Lopuksi haluan esitellä mitä ihanaa sain tämän päivän luukusta, eli luukusta nro 10. Aivan ihanat korvikset, eikö? Heti piti kokeilla, vieläkö menevät korviin. Olen nimittäin ollut taas pari vuotta ilman korviksia ja aloin jo epäillä, että reiät ovat ummessa. Mutta vielä (onneksi) korvikset menivät läpi. Nämä laitan siis korviin koulun joulujuhlaan, joka on ensi viikolla. Jännittää vähän jo se juhlakin, kun mun ihanat, pienet eskarit esittävät siellä oman ohjelmanumeronsa. :) ps: Tampereelta ostettu takki on tosi ihana. Lämmin ja ihanan tuntuinen. :)

2 kommenttia:

  1. upeat korvakorut olet saanu joulukalenterin luukusta. ja aivan ihanan yllätyspalkinnon saa beate..onnea vaan oikein kovasti!

    VastaaPoista
  2. Laura, laitan sinulle mailia, voi kun kiva yllätys tämä. Olisipa hauska olla katsomassa lasten koulun joulujuhlaa. Tulevat muistot mieleen, kun oma ainokainen vilisti tonttuna tai laulaa luikautti :).

    VastaaPoista