Sivut


sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lisää luukkuja

Availin reissussa useamman kalenterin luukun. Ei vain tullut kuvattua niitä siellä, vaikka ensin niin suunnittelin. Luvassa on siis jälleen pimeitä kuvia...


Luukusta 5 paljastui paketti erilaisia kehyksiä. Tai kehyskorttipohjia taitavat olla. Pitää näistä tehdä jotain kivoja kortteja tulevaisuudessa. :) (Jouluksi en taida ehtiä korttia tekemään.)


Luukusta 6 sain hienon pannulapun. Tämän otan käyttöön heti, kun muutamme. Luukusta 7 sain kivan, virkatun sydämmen. Tämän taidan ripustaa joulukuuseen. :)


Luukusta 8 tuli jälleen pikakahvipussi... Luukusta 9 sain tällaista lankaa. Soveltuukohan tämä siililapasiin? Jos koittas tehdä pinkit siilit?
Reissu oli mukava kaikin puolin. Oli rentouttavaa vain olla muutama päivä. Ei tarvinnut ajella pitkiä matkoja (Paitsi matkat Tampereelle ja takaisin), ei tarvinnut ajatella työasioita, ei stressata... Erittäin tarpeellinen pieni loma siis. Käytiin itsenäisyyspäivänä syömässä tosi kivassa ravintolassa, jonka jälkeen ehdittiin vielä katsomaan ilotulitusta. Perjantaina shoppailtiin useampi tunti. Lisäksi käytiin joulutorilla sekä Tallipihalla. Lauantaina shoppailtiin vähän lisää, mutta vain veljen lähellä olevissa kaupoissa (mm. lankamaailma...). Sunnuntaina eli tänään ajeltiin sitten kotia, mutta Ikean kautta. Kauheaa shoppailua siis koko ajan. :DTässä kuvaa löydöistäni. Keskustan Intersportista löytyi toppatakki ja saman ketjun toisesta kaupasta housut. Nyt voi taas useamman talven käyttää näitä. Edelliset ovat olleet käytössä 6 vuotta. Tykkään näistä tosi paljon. Itsenäisyyspäivän ilotulituksen viimeiset raketit. Kaivoin kameran (eli kännykän) vähän liian myöhään esille, joten en saanut enempää kuvia. Itse ilotulitus oli tosi hieno.
Tallipihan joulupuodista kuva. En ostanut tuosta puodista mitään, vaikka siellä olikin kaikenlaista kivaa. Sen sijaan suklaapuodista ostin jotain... Lopuksi kuva veljen nuoremmasta koirasta. Se tykkäs leikkiä vanhalla tiskiharjalla. Piti ihan kuva ottaa. :D Se nakkeli tuota harjaa ympäriinsä ja oli välillä vaikka millä mutkalla leikkiessään. Kyseessä on manchesterin terrieri. Tosin tällä nuo korvat on tolleen hassusti pystyssä ja se näyttää ihan minidobermannilta. :DShoppailuista ei sitten sen enempää. Iso osa ostoksista on nimittäin pukinkonttiin tai salaisille ystäville... Arvonnan palkinnonkin ostin! Vaan en paljasta sitä ihan vielä.

2 kommenttia:

  1. ihania juttuja olet saanut. ja tuo koira..ihanan isot korvat :)

    VastaaPoista
  2. Ai kun hyvä joululahjavinkki :) Minäkin taidan kääriä vanhan tiskiharjani koiralle joululahjaksi. Tuleepahan loppuun asti käytettyä ja säästyy rahaakin, kun ei tarvitse kaupasta kallita koiranleluja ostaa =D

    VastaaPoista