Sivut


sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Luukkuja ja lahjoja


Kuten jo aiemmin mainitsin, olin onnistunut sotkemaan luukut. Ja avasin siis 19 päivä paketin, jossa ei ollut numeroa. Sain siis ylimääräisiä luukkuja, kun niin innokkaasti ilmoittauduin eri kalentereihin ja osa ilmoittautui minun kalenteriini ja sitten olinkin jo aika paljon vaihdettavaa... :)


Luukusta 19 paljastui siis ylläoleva joulusukka ja sydän. Sukka on täynnä karkkia. Jemmasin sukan karkkeineen talteen, jotta suklaat pysyvät tallessa aattoon asti. Sydämen laitan jonnekin esille heti, kun on muutettu.
Luukusta 20 paljastui aivan uudennäköistä lankaa.Luukkuja 21 olikin kaksin kappalein. Toisesta tuli veikeä tonttukynttilä. Toisesta muumiteetä. Raaskiikohan tuota kynttilää edes polttaa?
Luukusta 22 sain silmukkamerkkejä (juuri minun värisiäni) sekä kolme joulukoristetta. Pitänee ripotella näitä koristeita eri puolille huonetta.
Sitten vihdoinkin jotain valmista esiteltävää. Nimittäin kummitytölle sukat. Lanka on jotain nalle-lankaa, jonka ostin alesta joskus kesällä. Tarkoitus oli tehdä vielä lapaset ja pipokin, mutta ne jäävät jälkitoimitukseen. Ja nuista sukista tuli kauheen isot. Katoin silmukkamäärät novitan sivuilta, mutta en vain saa niillä silmukoilla sopivan kokoista...
Minä sain anopilta villasukat. Aamulla mietin ääneen, että pitänee itsellekin sukat neuloa, kun kaikki sukat oli kateissa ja ulkona -30 pakkasta... Anoppi sitten kaiveli kätköistään nämä sukat. Olivat ihan tarpeen. Nimittäin varpaat meinasivat paleltua villasukista huolimatta.
Kävin iltapäivästä Weban luona aikaa viettämässä. Yhteinen ystävämme tuli myös sinne. Teimme ruokaa porukalla ja vaihdoimme pienet lahjat. Sain Webalta ylläolevan tuubihuivin. Huivi on ihan näppärä. :) Taidan laittaa sen ensi vuonna töihin.
Aamulla piti vielä räpsiä vähän kuvia, kun aurinko niin kivasti paistoi. Kelit muistuttaa kyllä enemmän helmikuuta kuin joulukuuta... Ylläoleva kuva on nykyisen majapaikan makkarista. Allaoleva on tulevan asumuksen olkkarista. Kivoja maisemia molemmissa siis. Ylläolevassa kuvassa on puiden takana järvi ja alakuvassa puiden takana on joki.Valmiita töitä ois tuossa muutama, mitkä pitäisi esitellä. Taidan kuitenkin ainakin lahjaksi menevät säästää joulun jälkeen esiteltäväksi. Saattaavat lahjan saajat kurkkia tänne. Esiteltävänä ois ainakin pari virkattua koria sekä villasukkia...

3 kommenttia:

  1. Pahoittelen tuota teetä! :/ Paketin lähetettyäni luin blogistasi, ettet juo teetä. Harmi, mutta jospa se kelpaisi vaikka ystäville lämmikkeeksi :)

    VastaaPoista
  2. Elä ole harmissasi. :) Kyllä se tee saadaan juotettua jollekin, vaikka en itse sitä juokkaan. :) Kiitoksia luukuista. :)

    VastaaPoista
  3. On teillä kauniit maisemat niin nykyisessä kuin tulevassakin asunnossanne.

    VastaaPoista