Sivut


tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukut 3 & 4

Luukkuja on jälleen availtu.

Luukusta nro 3 paljastui yksi enkelisuklaa... Suklaan jätin uunin päälle, kun en ollut varma voinko sitä syödä. Mies sen sitten sieltä otti ja söi. :D
Luukusta nro 4 tuli ihana muumipyyhe sekä iso paketti servettejä. Nämä kaikki pääsevät käyttöön heti, kun muutetaan!Aika vaihtelevia nuo luukut, ettenkö sanoisi... Kaivelinkin seuraavat 5 luukkua ja pakkasiin kassiin mukaan. Lähden nimittäin huomenna töiden jälkeen Tampereelle veljen luokse viettämään pitkää viikonloppua. Ei tarvitse sitten miettiä, että mitähän niissä luukuissa olisi. Ja hyvällä tuurilla saatan saada jopa valoisampia kuvia. Täällä ei ainakaan riitä valo kuviin asti ja sen kyllä huomaa nuista kuvista...

Tampereella olisi tarkoitus rentoutumisen lisäksi myös shoppailla. Tarviisiin uuden toppapuvun (takin ja housut) sekä uusia yökkäreitä. Ja kaikenlaista pientä... Ja ehdottomasti pitää käydä Tallipihan joulumarkkinoilla. En ole tallipihalla koskaan käynyt, joten jo ihan senkin takia on kiva päästä sinne käymään. Kangaskauppaankin ja lankakauppaan ois myös tarkoitus eksyä. Lankamaailman suuri myymälä sijaitsee ihan veljen lähellä... :) Ja toki kankaitakin pitää ostaa. Huomenna tulee nimittäin veronpalautukset ja voisin ensi viikolla lähteä metsästämään sitä uutta ompelukonetta.


Lopuksi vielä kuva työmatkan varrelta. Otin kuvan siis eilen, kun ajelin kotia päin. Työmatkaa on tällä hetkellä 55km. Muuton jälkeen matkaa tulee olemaan muistaakseni 57km, vaikka muutammekin tästä n. 20 km päähän... Kuvassa näkyvä tie on sitten se paras tie reitin varrella. Muut tiet on aika mutkasia ja yleensä myös huonommin aurattuja.

Ja ai niin, pakkasta on täällä -25C. Melko reippaanlaisesti siis.PS: Muistakaahan osallistua arvontaan.

2 kommenttia:

  1. tarkenee näillä pakkasilla,vaan sattais luntaki :)

    VastaaPoista
  2. 25 astetta pakkasta, hui kauhia! Meillä näytti mittari tänä aamuna -16 astetta ja siinäkin on mulle ihan tarpeeksi - sisälläkin lämmintä hulppeat +17. Mukavaa Tampereen reissua!

    VastaaPoista