Sivut


tiistai 30. lokakuuta 2012

Sukkapuikkoja

Pakko esitellä teille mitä tilasin. :)
Vihreästä vyyhdistä tilasin viime viikon lopulla (olisko ollut pe?) kahdet sukkapuikot, jotka tulivat jo tänään. :)

Tilasin ruusupuiset puikot (3mm) ja eebenpuiset puikot (3,5mm). Hintaa oli 12e/paketti.

Yhdet ruusupuiset minulla on ennestään ja ne on aivan ihanat. Siksi halusin lisää niitä. Eebenpuisia kehuttiin erään sny-rinkiläisen toimesta (en tiedä kuka, kun kommentoitiin molemmat erääseen blogiin) ja tilasin sitten vielä sellaisetkin testattavaksi. :)

Pitää pian kokeilla nuita. Sais vain jostain lisää aikaa kaikkiin harrastuksiin ym.!Ja olen minä neulonutkin, mutta ne on tonttujen juttuja. Ei siis ole mitään esiteltävää teille vielä. ;)

6 kommenttia:

 1. Mukavissa paketeissa nuo puikot tulleet. Minä taidan lakojen lisäksi olla puikko hamstraaja... mutta nyt tekis mieli neuloskella neliöpuikoilla mut niitä ei löytynyt jemmasta sopivan kokoisena.

  VastaaPoista
 2. Mulla on aika vähän puikkoja. Senkin takia siis tarvitsin niitä lisää. Neliöpuikot on mulla vielä testaamatta. Voiskin ens kerralla hankkia sellaiset.

  VastaaPoista
 3. Erinomaisia puikkoja, molemmat! Novitan puikoillekin on käyttöä, varsinkin roheampien lankojen kanssa ne ovat parhaat.

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä tykästyin omiin ruusupuisiin puikkoihin ihann täysillä! :)

  VastaaPoista
 5. Vihreä Vyyhti on vaarallinen paikka. Selvisit näemmä aika vähällä, jos tilasit vain puikkoja ;) Marraskuun pakettisi lähti tänään postiin ja on toivottavasti pian perillä.

  VastaaPoista
 6. Minä en kauheasti raaski tuhlailla enkä osaa oikein ostaa lankoja, joista ei heti ole ideaa mitä niistä tekisi. Siksipä ei tule hirveästi tuhlattua lankoihin ym.

  Molemmat puikot on muuten tosi hyvät. :)

  VastaaPoista