Sivut


torstai 18. lokakuuta 2012

Lokakuun sny-paketti

Tänään hain postista viimeisimmän sny-paketin. :) Muutenkin tämä viikko on ollut pakettiviikko. Olen saanut postin mukana 4 pakettia. Osa on joulukalenterivaihdon paketteja. Ne kuvaan sitten, kun kaikki ovat saapuneet. Ja tietenkään en avaa niitä, ennen kuin on lupa. :) Yksi paketti on itselleni tilattu. Mukana on tosin jotain joulukalenterivaihtoon, joten pitääkin laittaa niitä eteenpäin...


Mutta asiaan. Tässä ensin kuva sny-paketista.Mukana tuli ohje citron-huiviin. Aivan uusi tuttavuus minulle. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitä. :) Mieli tekis aloittaa heti, mutta nyt on niin monta työtä kesken ja joululahjojakin pitäisi ruveta jo puikoille vääntämään, että taitaa tämäkin mennä lähemmäksi joulua, ellei joulun yli. Mutta ihan varmasti teen tuon huivin. :)

Huivia varten mukana oli myös 5 kerää Novitan Rose mohair-lankaa. Nostin kuvaan vain nuo kaksi. Kolme kerää jäi tuonne kivaan pussukkaan sisälle. Taidanpa ruveta säilyttämään keskeneräisiä käsityötä tuossa pussissa. Lisäksi mukana tuli myös suklaata, kaunis kortti ja piristävän keltainen virkattu liina.

Paketti oli siis taas oikein onnistunut. :) Kiitos sinulle sny. Ja innolla odotan jo seuraavaa pakettia. :)

6 kommenttia:

 1. Rose Mohair on oikein mukava huivilanka käytössä. Kevyt, ei paina väsyneitäkään hartioita ja pehmoinen, kaunis.

  VastaaPoista
 2. Oi, kiva jos tykkäsit! Sitä lankaa voi tosiaan olla vähän yläkanttiin, Rose on kuitenkin aika riittoisa. Yllätys, yllätys, se keltainen tiskikukka onkin neulottu! Täältä löytyy tiskikukan ohjekin, jos kiinnostaa
  http://tintinluomukset.blogspot.fi/2009/04/tiskikukkia.html

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti. Osaa nuo tiskirätit olla nykyisin niin nättejä ettei niitä meinaa raaskia käyttöön ottaa.

  VastaaPoista
 4. Ai se on tiskikukka. :D Raaskiiko sitä ees käyttää? Ja ei haittaa, jos tuota lankaa riittää. Kyllä minä siitä jotain keksin. :)

  VastaaPoista
 5. Hienon paketin olet saanut ja ihanan väristä lankaa =)

  VastaaPoista
 6. Hieno paketti, kauniin väriset langat. Odotan, kun saat huivin valmiiksi.

  Itsellä on bambulangasta tehdyt tiskirätit käytössä ja ovat jopa parempia kuin kaupasta ostetut tiskirätit. Itse hieman epäilinkin, kun ensimmäisiä kertoja käytin, mutta ovat imukykyisiä ja sitten voi vain heittää 60 asteeseen pesuun ja käyttövalmis uudelleen.

  VastaaPoista