Sivut


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

SJY:n ensimmäinen paketti!

Tällä viikolla hain postista ensimäisen salainen jouluystävä -paketin. :)

Tulin keskiviikkona töistä ja pöydällä odotti postin lappu. Katselin lappua enkä millään saanut päähäni, että mikä paketti vois olla kyseessä. Vissiin vähän väsytti... Aika rankka viikko ollut treenien osalta tämä viikko nimittäin.

Hain paketin postista torstaina ennen treeneihin menoa. Ja heti autossahan se piti aukaista. Ja olipa ihana paketti!  Paketti oli kääritty kivaan lahjapaperiin vieläpä. Siitä tosin ette saa kuvaa, kun niin innoissani aukaisin paketin...

Tässä kuitenkin kuva paketin sisällöstä.


Nuo tarrat on tosi kivoja. Saa nähdä raaskinko käyttää niitä mihinkään. :D Ja tuota nalle joulupuu -lankaa en vielä ole kokeillutkaan. Pitääkin tehdä siitä jouluksi jollekin vaikkapa sukat. Tuo huopasydän on aivan ihana. Kunhan päästään muuttamaan, niin laitan sen heti jonnekin esille. Suklaa on vielä syömättä, mutta taidanpa sen kohta pistellä poskeeni...

Kiitos siis sinulle SJY. Odotan innolla myös seuraavia paketteja. :)


Sitten asiasta toiseen ja kolmanteen:

Matto edistyy toooosi hitaasti. Joka päivä oon sitä kutonut (paitsi eilen, kun oli treenipäivä), mutta kuvan kutominen on hidasta. Tänään olisi ollut enemmän aikaa, mutta tuli tosi huono olo kutoessa ja päähänkin koski koko päivän, että luovutin. Vielä ois vajaa viikko aikaa, mutta tuskin matto valmistuu näyttelyyn mennessä. Jos sais sen ees valmiiksi toiseen kouluviikonloppuun mennessä, niin sais näyttää sen toisille ryhmäläisille...Olisi minulla kysyttävääkin teiltä rakkaat lukijat.

Ensinnäkin, olen menossa Tallinnaan syyslomalla. Kyseessä on vain pikainen päiväristeily eli muutama tunti ollaan maissa. Haluaisin ostaa sieltä vironvillaa. Lueskelin netistä, että sitä löytyisi sadamarketista. Pitääköhän tämä tieto edelleen paikkansa? Sadamarkethan on siinä satamassa, joten sinne ehtis varmasti käymään.Ja toiseksi, olen hankkimassa ompelukonetta. Veronpalautusrahoilla olisi sellainen tarkoitus kustantaa. Löysin tällaisen koneen kohtuu hintaan. Kyseessä on siis Singer Brilliance 6160. En mistään löytänyt arvioita tästä koneesta. Tietäsköhän kukaan teistä onko kyseine kone kelvollinen? En hirveesti ompele, mutta sen verran kuitenkin, että oma kone ois tarpeen. Kiitollinen olisin kaikista kommenteista.

6 kommenttia:

 1. Paljon ei tuosta arvosteluja tosiaan löytynyt, mutta tuon kauniin ja lyhkäisen linkin takaa löytyy muutama arvostelu amazon.comissa.

  http://www.amazon.com/SINGER-6160-Computerized-Machine-Threader/product-reviews/B006V7Q6BS/ref=cm_cr_dp_see_all_btm/187-9396950-8225608?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut. Minuakin on himottanut tuo lanka kovasti, mutta toistaiseksi olen onnistunut jättämään väliin, lankoja kun riittää =)

  Jaksamista maton parissa. Ihana kun pääset reissuun, varsinkin niitä lankoja ostamaan =)

  Minulla on tuo uusi singer, juhlavuoden malli, ja tykkään kovasti. Joten Singeriä sinänsä voin suositella vähällä kokemmuksellani. Tuossa sinun linkissä epäillyttää vähän tuo hinta suhteessa ominaisuuksiin, kuulostaa niin hyvältä että herättää epäillykset. Eihän tuo ihan halvimpia koneita ole. Mutta konekauppiaan mukaan halvoissa ei ole tehty käsin loppuja hienosäätöjä, mikä aiheuttaa ongelmia. Mutta en tiedä tuosta kyseisestä koneesta enempää.

  VastaaPoista
 3. Kivan, jouluisen paketin olet saanut! Minä olen ostanut vironvillaa Sadamarketista, tosin siitä on aikaa yli vuosi, joten onhan tilanne voinut muuttua. Sitten Tallinnassa on sellainen kauppa kuin Pronksi Lõngapood, josta myös löytyy vironvillaa. Guuglaapa vaikka =)

  VastaaPoista
 4. Jep. Sadamarketin pohjoisosa, toinen kerros ja liiketila nro 213. Sieltä löytyy. :)
  Tsekkaa Kristiina S:n blogista loput Tallinnan lankakaupat: http://tiinas.vuodatus.net/blog/category/TALLINNAN+LANKAKAUPAT

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia vinkeistä ja linkeistä. :)

  Jos jollain on lisää vinkkejä tuon ompelukoneen suhteen, niin otetaan ilolla vastaan.

  VastaaPoista
 6. Vaatimaton mielipiteeni ompelukoneen hankinnasta on: Käy liikkeessä kokeilemassa erilaisia koneita ihan itse, opettele käyttämään myyjän avustuksella. Näin minä löysin omani aikanaan. Ota mukaasi omia, erilaisia tilkkujasi, kuten mm. trikoota, näet miten kangas käyttäytyy.

  VastaaPoista