Sivut


sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Salomonin solmuja ja sukkia

Tein taas yhden salomoninsolmu-huivin. Tämä on jo kolmas tänä vuonna tekemäni. Tällä(kin) kertaa lankana oli Novitan Rose mohair. Sama lanka, jonka sain SNY:ltä viime syksyn kierroksella ja josta tein citron-huivin. Lankaa nimittäin jäi yllin kyllin. Ja tämänkin huivin jälkeen lankaa jäi vielä vähän. Pitää kokeilla saisinko tehtyä siitä vielä pipon.
 
Huivi valmistui parisen viikkoa sitten. Otin siitä kuvatkin jo viime viikolla. En vain jaksanut siirtää kuvia koneelle ennenkuin tänään. 
 
 Pimeät syysillat ovat saapuneet. Oli siis aika kaivella lyhdyt esille ja laittaa tuikut palamaan. Katselin myös lyhtyjä sillä silmällä, että ehkä olisi aika uusia ainakin osa... Tosin kukapa tuolla pimeässä katsoo, kuinka kolhiintuneita lyhdyt ovat. Vai huomaako tästä kuvasta mitään? :D Kyseinen lyhty roikkuu saunan ulkoseinustalla. Samassa nurkassa kuin ylemmässä kuvassa huivi roikkuu.

Virittelin ulos ja sisälle myös valosarjat. Uusi, kirkas valosarja  pääsi koristamaan pihapihlajaa. Pihlaja näyttääkin nyt aika kivalta pimeällä. Sisälle eteisen peilin reunaa kiipeämään laitoin myös kirkkaan valosarjan, jossa on perhosia.Joululahjaneuleet on vihdoinkin aloitettu. Tässäpä pari pukinkonttiin menevää sukkaparia. Lanka on kool aideilla värjäämiäni lankoja (7 veljestä). Uskalsin laittaa kuvat tänne, sillä vaikka lahjojen saajat näkisivätkin kuvat, he tuskin tietävät mikä on kellekin. :)Lopuksi ensimmäinen joulukortti tälle vuodelle. Osallistuin weban  järjestämään joululahjavaihtoon. Sain siis joulukortin minun vaihtariltani. :) Kiitos kauniista kortista, kuka lienetkin. :)

Nyt palaan käsitöiden pariin. Osa menee pukinkonttiin, osa itselle ja osan laitan käsityömessuille myyntiin. Lokakuussa on täällä meillä päin sellaisetkin. :)

3 kommenttia:

  1. Ihania neuleita ja hienoa että kortti tuli perille. Joulua odotellessa.

    t: lahjan vaihtajasi.

    VastaaPoista
  2. Te onnelliset, kun on käsityömessuja siellä.

    VastaaPoista