Sivut


tiistai 19. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa päivitystä tännekin. Olen ollut niin kamalan väsynyt ja huonovointinen ihan koko syksyn, että en ole saanut paljoa käsitöitä tehtyä, saatikka päivitettyä niitä tänne. Päivittelen siitä erikseen, sillä syy ansaitsee ihan oman päivityksensä.

Ja ei hätää. Kaikki on hyvin. :)


Vaan olen minä jotain saanut aikaiseksi. Olin anopin kaverina käsityömessuilla. Möin huiveja, jotka tein aiemmin, nalleja (myöskin aiemmin neulottuja) sekä näitä alla olevia kavereita. Näitä olen tehnyt aiemminkin. Velttokoirat ovat kuitenkin niin suosittuja, joten päätin tehdä niitä lisää. Ja kaikki menikin kaupaksi. Sain myytyä myös yhden huivin. Loput laitan varmaan joululahjapaketteihin.
Joululahjoista puheenollen: pitäisikin ruveta tekemään niitä. Ainakin parit lapaset pitäisi neuloa. Niihin varatut langat on onneksi niin paksuja, että lapaset valmistuu varmasti nopeasti. Muutakin olen suunnitellut, mutta pitää katsoa mihin aika ja voimat riittää.

Lupaan päivitellä tänne piakkoin lisää. Toivottavasti ette kaikki lukijat kaikonneet tämän pitkän tauon aikana. :)

10 kommenttia:

 1. Ihania käsitöitä olet saanut aikaiseksi.

  Ja tsemppiä jatkoon ;). Taidan tietääkin mistä sie kirjoittelet seuraavaksi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja saatat olla oikeassa arvauksesi kanssa. ;)

   Poista
  2. Niin mie vähän epäilen, että olen oikeassa <3
   Mie jään odottelee uutisia <3. Voimia!

   Poista
 2. Täällä ollaan! Käsitöilläkin on aikansa, silloin kun voimia ja intoa niihin ei riitä kannattaa hyvinkin keskittyä muuhun.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kaikki lukijat eivät ole lähteneet. :) Ja oikeassa olet. Ei kannata pakottaa itseään mihinkään. Syksyn olenkin keskittynyt nukkumiseen. :D

   Poista
 3. Noi velttokoirat ovat tosiaan ihania.

  VastaaPoista
 4. Sweet dogs! I wonder, if number 9 is involved. I must read on to find out.

  VastaaPoista