Sivut


maanantai 11. helmikuuta 2013

Helmikuun SNY-paketti

Perjantaina tuli postissa ilmoitus saapuneesta paketista. Valitettavasti en perjantaina ehtinyt postiin, joten paketin haku jäi tälle päivälle. Vaan hyvää kannattaa odottaa, vai mitä?

Töitten jälkeen siis ajelin postiin. Sainkin ihan hyvänkokoisen paketin.

Paketista löytyi kahdenlaista lankaa, kirjepaperia sekä pari tobleronea. Tosin kuvaan säästyi vain toinen suklaista. Toisen söin melkein heti paketin avattuani...

Langoista en tiedä mitä ovat. Niissä ei ollut vyötteitä tms. mukana. Jotain villalankaa ne vaikuttaisi olevan. Tuo tummempi ja paksumpi huutelee haluavansa lovikkalapasiksi. Riittäisiköhän se aikuisten lapasiin? Vaaleampi lanka puolestaan haluaa muotoutua villasukiksi. Laitan siis langat talteen ja kunhan on aikaa, kaivelen nämä esiin ja neulon lovikat ja sukat. :)


Kiitoksia sinulle SNY. Paketti oli kiva. :) Langat tulevat varmasti käyttöön.

 
 
Tässä vielä lähikuvaa langoista. Josko SNY osaisi sanoa tarkemmin, mitä lankaa nämä ovat?

9 kommenttia:

 1. Minä arvelen ihan silmämääräisesti ja sen paremmin tietämättä, että nuo olisivat kasvivärjättyjä villalankoja. Sävyistä päättelin värjäystavan ja siitä ja ulkonäöstä materiaalin.

  VastaaPoista
 2. Tuo paksumpi lanka on oikeasti harmaampi. Näkyy kuva vähän vääristävän. Mutta tuo ohkasempi vois ollakin värjätty. On nimittäin vähän sen sävyinen.

  VastaaPoista
 3. Jaa jaa kun itsekään en taida tietää, mitä nuo ovat. Kiva, että ne puhuvat sinulle. Minulle ne eivät sanoneet mitään. Taitaa tämä lankojen puhuminen olla vähän neulojakohtaistakin. Mohairit vaan kiljuvat, että 'äkkiä pois, äkkiä pois', mutta tavalliset villalangat saattavat hyvinkin puhua tyyliin 'kämmekkäät' tai 'kaulahuivi'.

  VastaaPoista
 4. Mukavan paketin olet saanut. Suklaahan maistuu aina :P

  VastaaPoista
 5. Voihan se paksumpikin olla värjättyä, jos on alunperin ollut vaikka kainuunharmasta tai jotain muuta harmaa villaista eläintä?

  - hopeahippu -

  VastaaPoista
 6. Oi, kuin kivan paketin olet saanut :)

  VastaaPoista
 7. Oi, kuin kivan paketin olet saanut :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana paketti ja hyvän väriset langat :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat langat! Ja Toblerone on niin nam!

  VastaaPoista