Sivut


tiistai 29. tammikuuta 2013

Kortti ja korit

Eilen tuli postissa SNY:ltä kortti. Kortti oli hieno kissakortti. :) Kiitoksia SNY.
Matonkuteita jäi tähteeksi virkattuani maton, joten virkkasin vielä pari koria. Isompi kori on tehty Kauhavan kangasaitan ohjeella kiinteillä silmukoilla. Tosin muokkasin ohjetta. Ohjeen mukaan silmukoita olisi pohjassa lisätty vain joka toinen kierros. Jos olisin niin tehnyt, niin pohjasta ei tosiaankaan olisi tullut tasainen. Lisäsin sitten silmukoita joka kierroksella. Ison korin pohjan halkaisija on reilu 30cm. Korkeutta korilla on suunnilleen saman verran. Tosin osa korkeudesta menee tuohon taitteeseen.

Pienempi kori on tehty samalla ohjeella. Tosin reunaa en taittanut. Pikkukori on vähän kynäpurkkia isompi.
Matonkudetta ois vielä jäljellä... Katotaan montako koria tulee vielä virkattua. Ja minne minä ne kaikki laitan?

Virkatun maton esittelen sitten, kun on muutettu ja saanut kuvattua maton kunnolla. Milloin muutto on, sitä en tiedä. Näkyy vain valmistuminen viipyvän ja viipyvän...

10 kommenttia:

 1. Eksyin SNY-kierroksen puitteissa blogiisi ja totesin sinulla olevan varsin laaja lemmikkieläin kokoelma.

  VastaaPoista
 2. Onhan nuita lemmikkejä. :) Tosin käärme muutti uuteen kotiin, mutta hoidettavia riittää kyllä silti. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti!
  Toivottavasti ette enää kauaa joudu odottamaan muuttamista.
  Se on vain jännä, miten venyy ja venyy =/

  VastaaPoista
 4. Voi surkeus! Minä oikein henkeäni pidätellen seurasin sitä sinun mattoprojektiasi, ja muitakin projektejasi. Se on outoa, miten sitä alkaa blogin myötä elää blogin pitäjän mukana. Se on jännä tunne.
  Kiva kun kortti löysi perille. Olen helpottunut ja iloinen. Ajattelin, että laitan tuollaisen kissakortin, kun olen itsekin kissaihminen.

  VastaaPoista
 5. Nuo korit on kyllä kivoja ja käteviä :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja koreja ja suloinen kissakortti :)

  VastaaPoista
 7. järjettömän kauan teillä on mmuutto siirtynyt! Joko alkaa muuttopäivä olla selvillä? Kivoja koreja, niille löytyy aina käyttöä =)

  VastaaPoista
 8. Pidä sitten minut tai emo ajan tasalla, jos yhtäkkiä pukkaa muuttoa kesken kierroksen. Et olisi ensimmäinen kohdehenkilöni, joka muuttaa. Hermostuttaa tuon paketin kanssa, kun en tiedä, pidätkö sittenkään siitä, mitä siihen sponsorilta valitsin.

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia. :)

  Ja tosiaan. Muutto on venynyt ihan luvattoman kauan...

  Rose: Ilmoittelen kyllä osoitteen muutoksesta. :) Ja vaikka laittas nykyiseenkin osoitteeseen pakettia, niin ne löytää kyllä perille. Asumme miehen vanhempien luona nimittäin. :)
  Ja elä stressaa pakettien kanssa. Tykkään niistä ihan varmasti. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos viestistä, siis tänne tarkoitan. Joo, toivotaan että sitten kun se paketti sieltä tulee ja minä sinkautan sen sinulle päin, niin sinä pidät siitä. Ei mahda mitään, hermostuttaa silti. Sininen kun on lempivärisi, mutta ei langoissa. Ja se N - tekijä. No, mutta mä olen kyllä ihan varma, että sä kyl löydät jotain käyttöö niille langoille.

  VastaaPoista