Sivut


torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluinen haaste

Sain Webalta jouluisen haasteen. :)

1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?

Tietty! ;) Kotonakin meillä on monta tonttua! Joulupukkikin tavattiin viimeksi sunnuntaina.


2. Jos vastasit ensimmäiseen kysymykseen kyllä, niin kirjoitatko joulupukille?

Monta vuotta kirjoitin toivelistaa. Nykyään lähinnä mielessäni teen kyseisen listan. Tänä vuonna en kyllä yhtään tiedä, että mitä haluaisin lahjaksi. Toivon lähinnä, että lahjan antaja on ajatellut juuri minua. Yleensä ostan itselleni lahjan, mutta tänä vuonna en ole vielä hankkinut mitään.


3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilman?

En selviä! Eli kinkku on oltava. Se paistetaan ylikypsäksi ja murenevaksi. Eikä sen pintaan laiteta mitään sinappihuntua, sillä sinappi on pahaa.
Tänä jouluna voitin joulumessuilla järjestetyissä arpajaisissa joulukinkun. :) Ei tarvitse siis itse hankkia sitä tänä vuonna. :)


4. Noloin saamasi joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto?

En muistaakseni ole saanut noloja lahjoja. Enkä muista, että muutenkaan olisi mitään noloa sattunut.
Lapsena muistan, kun piti jakaa suvun pikkujouluissa lahjat. Tohkeissani jaoin lahjat jokaiselle. Sitten kaikki naureskeli, että ei tainnut mennä oikein. Enhän minä silloin osannut lukea. :D


5. Onko jokin joululahja jäänyt käyttämättä ja kaapin perälle notkumaan?

Joskus jotkut. Ne on olleet lähinnä just sellaisia, että lahjan antaja ei ole ajatellut minua juurikaan, vaan on vaan paketoinut jotakin.


6. Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen?
Lapsuudenkodissa kuusi koristeltiin aina aatonaattona. Omassa kodissa on koristeltu vähän vaihdellen. Eli välillä aatonaattona, välillä päivän tai pari aiemmin. Kuusi haetaan miehen vanhempien metsästä.
Ensin laitan valot, sitten nauhat ja lopuksi muut koristeet. Koristeet ovat ostettuja. En kuitenkaan kelpuuta  mitä tahansa koristeita.


7. Ostatko kotiin joulukukkia? Hyasintti, Joulutähti vai joku muu? Mikä on joulukukkasi?
Ostan aina jonkin kukan. Ne ei kuitenkaan pysy hengissä hirveen hyvin... Tänä vuonna ostin joulutähden. Oppilailta saan yleensä myös jonkun kukan (mutta tuskin tänä vuonna, kun oon äitiyslomalla).


Haaste tulee jakaa eteenpäin seitsemään blogiin:

En nyt haasta erityisesti ketään. Jokainen, joka haluaa, saa poimia haasteen mukaansa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti