Sivut


torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukuun sny-paketti

Ihan ensiksi: ANTEEKSI, etten blogannut näitä aiemmin! Sain välimuistamisen ajat sitten. Otin kuvankin, mutta en vaan saanut sitä koneelle. Osittain oli ihan laiskuutta, osittain kiirettä. Mutta eihän se ole mikään syy. :/ Paketin hain viikonloppuna smartpostista, mutta senkin kuvat sain vasta nyt koneelle. Mutta tykkäsin kyllä PALJON näistä ihanuuksista. :)
 
 
Ensin paketin esittely. Alla siis kuva koko paketin sisällöstä. Siinä olikin monenlaista juttua.
 


Tämmöistä ihanaa lankaa sain! Tämän langan sävy on aivan täydellinen. Nyt vaan mietin, että mihin raaskin tuon ihanuuden käyttää...


Alla pilkottaa Finlaysonin kassi/pussukka. Kassi oli semmoinen muovitettu ja vahva. Todettiin se ainakin vauvankestäväksi, kun poika päätti tutkia ja makustella sitä. Ylinnä kuvassa on heijastimen tekoon tarpeet. Sitten on servettejä ja hieno kortti.


Kauniita kynttilöitä ja rintamerkki.


Ihastuttuava pieni rasia ja sen sisältö oli vielä ihastuttavampi.Rasiasta löytyi nämä ihanat silmukkamerkit. Nuo maatuskat varsinkin on tosi nätit.


Ja tämmöiset maatuska-korviksetkin sain. IHANAT! Ja vielä kaikkien ihanuuksien lisäksi ihanaakin ihanempi jouluinen pyyhe. Tämän laitan ehdottomasti jouluksi käyttöön.


Ja tässä se välimuistaminen. Kortin jo hukkasin, kun annoin pojan tutkittavaksi sen. Nuille tulee varmasti käyttöä. :)

Kiitoksia siis sinulle Ruiskaunokki ihanasta syksystä ja sny-kierroksesta! Olet onnistunut lähettämään toinen toistaan ihanempia paketteja. Vaikka olenkin hitaasti näistä raportoinut, niin jokainen paketti on varmasti ollut mieluinen. Toivon sinulle oikein ihanaa joulun aikaa!

8 kommenttia:

 1. Siniset servetit on tarkoitettu siniseen arkeen, sitten ensi vuoden puolella käytettäväksi. Lanka on ihanasta Titityystä, käsityömessuilta bongattu. Silmukkamerkit olen tehnyt ihan itse, juurikin muistaen väritoiveesi. Korvikset on parina niille saksille ja aitoa Vaaka-puotitavaraa. Pyyhe liittyy jouluun, ihanaa suomalaista tuotantoa. liota yön yli ennenkuin peset, jotta kuitu ei katkea. Suloista joulua ja hyvää oloa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että ne korvikset on mahdollisesti samoja juttuja saksien kanssa. :) Ne sakset on muuten kovassa käytössä! Sain sormeenkin reiän niillä aikaiseksi, kun vähän lipsahti ote. :D Ja kiitti vinkistä, olisin varmaan viskannut muuten pyyhkeen suoraan koneeseen. SInulle samoin ihanaa joulua!

   Poista
 2. Ihania silmukkamerkkejä! Ihana paketti kerrassaan.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia paketteja!! Hain tänään hirmu vauhdilla pakettini postista ja miltei myöhästyin iltavuorosta. Päivitän blogia sitten myöhemmin. Viikonloppu menee töissä aika tarkasti.
  Kiitos ihanasta sny kierroksesta ihanalle parilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olet tykännyt. :) Sinulla on aika samanlaiset mieltymykset kuin minulla, niin mietin aina, että tykkäätkö samoista jutuista kuin minä. Ihan yhtä ahkera en ollut kuin oma parini, mutta onneksi tykkäsit paketeista. :)

   Poista
 4. Aivan ihana pari olikin tuo Ruiskaunokki, sain myös nauttia hänen paketeistaan:) Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan tarvinnut pettyä tällä(kään) kierroksella. :) Hyvää uutta vuotta sinulle. :)

   Poista